Objavljeno: 09.01.2023. 15:21 Izmenjeno: 09.01.2023. 15:21

  Zemun, Nova Galenika   – u ulici Josipa Senera 13, gledateljka je prijavila problem sa nedostatkom tople vode. Ujutru ima malo tople vode, a tokom dana je samo mlaka, tačnije nedovoljna za kupanje. (Mirjana) Beokom je prijavu gledateljke prosledio JKP „Beogradske elektrane“ od kojih je dobijen sledeći odgovor: Obaveštavamo Vas da će stručna ekipa JKP […]

 

Zemun, Nova Galenika   – u ulici Josipa Senera 13, gledateljka je prijavila problem sa nedostatkom tople vode. Ujutru ima malo tople vode, a tokom dana je samo mlaka, tačnije nedovoljna za kupanje. (Mirjana)

Beokom je prijavu gledateljke prosledio JKP „Beogradske elektrane“ od kojih je dobijen sledeći odgovor:

Obaveštavamo Vas da će stručna ekipa JKP „Beogradske elektrane“ u najkraćem mogućem roku izvršiti hidrauličku regulaciju toplovodne mreže, kao i kontrolu preme za PTV koja se nalazi u samoj predajnoj stanici, jer su nadležne za održavanje samo tog dela instalacije.

 

Palilula – Gledalac pita kada će biti rešen problem sa kanalizacijom na levoj obali Dunava, jer je pre tri godine obećana izgradnja kanalizacije?  (Miloš)

Iz Dir. Za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda, Beokomu su odgovorili:

U toku izgradnja sekundarne kanalizacione mreže u bloku između ulica Jovice Vasiljevića, Branka Momirova i Grge Andrijanovića, u delu naselja Krnjača. Gradi se preko 6 kilometra sekundarne kanalizacione mreže sa oko 320 kućnih priključaka za domaćinstva na ovom području. Takođe, u toku je izgradnja KCS „Krnjača 2“.

Na osnovu ugovora o kreditu koji je Grad Beograd sklopio sa Evropskom investicionom bankom, u toku je pregled ponuda koje su pristigle na tenderu za projektovanje i izgradnju postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda „Krnjača“. Istovremeno je u toku i pregled ponuda na tenderu za izgradnju oko 80 kilometara kanalizacije na području naselja Krnjača, sa primarnim kolektorima u Zrenjaninskom putu, Borči i Kotežu, kao i sa rekonstrukcijom kanalizacionih crpnih stanica.

 

 

Gledateljka se žali na opalo lišće koje niko nije očistio u ulici Raše Pavlovića 12 I 14 , preko puta dvorišta škole Pavla Savića. Da li neko može da dođe da počisti to lišće?

Iz JKP „Gradska čistoća“ odgovaraju sledeće:

 

Ekipe JKP „Gradske čistoće“ će izaći na teren i očistiti ga.

Zvezdara – Gledalac se žali na kontrolu kod urologa u Gradskoj bolnici, problem je sto su hodinici toliko uski, velika je guzva. Da li moze urologija da se prebaci na neko bolje, šire mesto, da bude pristupacno I radnicima I pacijentima?

 

Upoznati smo problemom malog prostora u čekaonici za pacijente ambulante Odeljenja urologije. Moramo da naglasimo da veliki broj pacijenta iz Beograda, ali i cele Srbije gravitira prema našem Centru odnosno Odeljenju urologije.

U svakom momentu se trudimo da poboljšamo uslove za rad našim radicima, kao I pacijentima koji se leče na Odeljenju urologije.

Deo parka ispred Odeljenja urologije je uređen sa klupama i česmom ,za pacijente koji čekaju na pregled, ali naravno  da koriste u danima kada to vremenske prilike dozvole.

Često se dešava da pacijenti na pregled dolaze i pre zakazanog termina što dodatno povećava gužvu u čekaonicama.

Pokušaćemo da nađemo rešenje za proširenje Odeljenja urologije, u okviru sadašnjeg Centra, ali se nadamo da će uskoro početi I izgradnja nove bolnice gde će biti smešteno više odeljenja, uključujući i Odeljenje urologije.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Utorak
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Sreda
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana