Objavljeno: 05.01.2023. 15:21 Izmenjeno: 05.01.2023. 15:21

Zemun – Gledatljka je pitala da li postoji mogućnost da se otvori još jedan šalter Poštanske štedionice u okolini Zemuna? S obzirom na to da je u poslovnicama u Prvomajskoj ulici često velika gužva, a da je čula da je ista situacija i u centru Zemuna,  gledateljka naglašava da je ljudima iz Altine, Galenike daleko […]

Zemun – Gledatljka je pitala da li postoji mogućnost da se otvori još jedan šalter Poštanske štedionice u okolini Zemuna? S obzirom na to da je u poslovnicama u Prvomajskoj ulici često velika gužva, a da je čula da je ista situacija i u centru Zemuna,  gledateljka naglašava da je ljudima iz Altine, Galenike daleko da idu do centra kako bi došli do poslovnice. (Mirjana)

Za navedeno, predlažemo gledateljki da se lično obrati Upravi Poštanske štedionice, u nekoj od poslovnica ili telefonskim putem 011 20 20 292.

 

Ugrinovci – Gledateljka pita da li postoji mogućnost da se autobusi 702 i 703 povežu sa centrom Zemuna? Od Šangajske ulice i Stevana Simića pa do trgovinskog lanca Sunce, ne postoji trotoar, ima samo malo kod autobuske stanice, tu postoji i raskrsnica, nema ni pešačkog prelaza, ni semafora? (Joka)

Pitanje gledateljke Beokom je uputio nadležnim službama, pa će po dobijanju traženih informacija, biti obaveštena o istim.

 

Velika Moštanica – Gledalac se žali da ima problem sa kantama za smeće. Živi u Velikoj Moštanici, ima 73 godine, redovno plaća komunalije, a nema nijednu kantu za smeće. Kada su se delile, gledalac nije bio prisutan, pa sada pita da li bi neko mogao da mu dostavi kantu? (Jovan)

 

Beokom je prosledio pitanje JKP „Gradska čistoća“, koja je dostavila sledeći odgovor: Ukoliko gledalac ima mogućnost (pokretan je ), može da se javi pogonu JKP „Gradska čistoća“ na opštini na kojoj živi ( u ovom slučaju to je Pogon „Čukarica“) i dogovori se kada da dođe i preuzme kantu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Četvrtak
Pretežno oblačno

Trenutna temperatura 17°C

Pretežno oblačno

Petak
Poslepodnevni pljuskovi

Max: 24°C
Min: 15°C

Poslepodnevni pljuskovi

Vremenska prognoza za 5 dana