Objavljeno: 04.01.2023. 15:20 Izmenjeno: 04.01.2023. 15:20

Grocka – Gledalac pita da li može da mu se omogući da dobije zelenu kantu za smeće, koju traži već tri godine? Rečeno mu je da mora lično doći po nju u Petra Drapšina, ali on je penzioner koji ima 71 godinu, nema kola ni mogućnosti da po nju lično ode. (Nikola) Prema informacijama koje […]

Grocka – Gledalac pita da li može da mu se omogući da dobije zelenu kantu za smeće, koju traži već tri godine? Rečeno mu je da mora lično doći po nju u Petra Drapšina, ali on je penzioner koji ima 71 godinu, nema kola ni mogućnosti da po nju lično ode. (Nikola)

Prema informacijama koje je Beokom dobio od JKP „Gradska čistoća“, građanin će uskoro biti kontaktiran, a zelena kanta koju potražuje duži vremenski period će mu biti dostavljena.

 

Novi Beograd – Gledalac se žali da je plac zapušten u Bloku 64, pored osnovne škole „Mladost“, u Gandijevoj 53, kao i da se tu ostavlja smeće i da postoji baraka u koju se neko skoro uselio. Da li to može da se reši? (Bojo)

Žalba koju je uputio gledalac, Beokom je prosledio opštinskoj komunalnoj inspekciji GO Novi Beograd. Po dobijanju odgovora, gledalac će biti obavešten.

Zemun – Gledateljka prijavljuje veliku prljavštinu oko pijace u Senjskoj ulici.

Beokom je pitanje gledateljke prosledio JKP „Gradska čistoća“,koji su odgovorili da pomenuta površina ne spada u njihovu nadležnost. Pitanje je dalje upućeno inspekciji, pa će po dobijanju odgovora, gledateljka biti blagovremeno obaveštena.

Palilula – Gledateljka ima pitanje za Gradsku čistoću, živi u ulici koja spaja Halu Pionir i 29. Novembra, gde se nalaze stepenice koje se ne čiste a koje su pune lišća i smeća.

Prema informacijama koje smo dobili od JKP „Gradska čistoća“, ekipe će izaći na teren i očistiti predmetnu lokaciju.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Četvrtak
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 32°C

Pretežno vedro

Petak
Sunčano

Max: 34°C
Min: 22°C

Sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana