Objavljeno: 26.12.2022. 10:52 Izmenjeno: 26.12.2022. 10:52

Gledataljka kaže da na oba autobuska stajališta kod “Kumbare “ na Avalskom putu vire armature i skinut je asfalt što predstavlja opasnost za putnike.Pita može li to da se sanira? (Zorica)   Iz Sekretarijata za javni prevoz odgovaraju:   U skladu sa odredbama Zakona o putevima upravljač javnog puta dužan je da se stara o […]

Gledataljka kaže da na oba autobuska stajališta kod “Kumbare “ na Avalskom putu vire armature i skinut je asfalt što predstavlja opasnost za putnike.Pita može li to da se sanira? (Zorica)

 

Iz Sekretarijata za javni prevoz odgovaraju:

 

U skladu sa odredbama Zakona o putevima upravljač javnog puta dužan je da se stara o održavanju i zaštiti javnih puteva. U navedenom slučaju, oštećenja na putnoj infrastrukturi (kolovozu) na Avalskom putu (zona stajališta „Kumbara“) u nadležnosti su upravljača javnog puta JP „Putevi Srbije“ .

 

Sekretarijat za javni prevoz će planom aktivnosti za narednu godinu, predvideti projekat adaptacije autobskog stajališta „Kumbara“, a u cilju adaptacije prateće infrastrukture uz kolovoz.

 

 

Kaluđerica – Gledalac pita može li da se popravi ogledalo na početku ulice Rodoljuba Čolakovića? (Dragan)

 

Iz JKP Beograd put odgovaraju:

 

Ekipe JKP Beograd put su izašle na pomenutu lokaciju  i reagovale po prijavi.

 

 

Novi Beograd, blok 70 a, ništa nije rađeno, ulica Augustina Neta sa unutranje strane lišće nije čišćeno? (Marija)

 

Po ovom pitanju gledateljka je već dobila odgovor od strane JKP Gradska čistoća 21.12.2022. godine i on glasi:

 

Dvorišta, parkovi, igrališta nisu u nadležnosti JKP „Gradska čistoća“, ali ćemo ovom prilikom izaći u susret sugrađanki i čim bude ostalo vremena, naše ekipe će otići na pomenutu lokaciju i očistiti je.

 

 

Gledalac zove vezano za blokiranje strujomera, podnet je u Masarikovoj zahtev, Vojvode Šupljikca 3? (Nikola)

 

Iz EDB odgovaraju sledeće:

 

Stručne službe Elektrodistribucije Srbije izvršiće kontrolu i utvrditi činjenično stanje u konkretnom slučaju.

 

 

Gledateljka se žali za vaučere koji su dati za decu.Ona je baka 13-godišnjaka, sa tim vaučerom ne može ništa da se kupi, cene su previsoke.Trebao je novac da se da na ruke, pa onda da se kupi ono što treba. (Radmila)

 

 

Poklon-vaučeri od šest hiljada dinara, koje je Grad Beograd obezbedio za svu decu i zaposlene u predškolskom i školskom sistemu, nije neophodno potrošiti tokom jedne kupovine. Može se iskoristiti u datom roku do 1.marta 2023.godine za više kupovina koje ne prelaze vrednost poklon-vaučera, odnosno šest hiljada dinara. Ukoliko roditelji žele da kupe proizvod skuplji od iznosa vaučera, moći će na licu mesta u prodavnici da doplate.Beokom servis ne može uticati na cenovnu politiku trgovinskih lanaca.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Četvrtak
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 32°C

Pretežno vedro

Petak
Sunčano

Max: 34°C
Min: 22°C

Sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana