Objavljeno: 23.12.2022. 09:57 Izmenjeno: 23.12.2022. 09:57

Kod elektrodistribucije blokiranje strujomera-jedan strujomer sa jednom tarifom,drugi sa drugom tarifom. Kad god se desi blokada da jedna tarifa ne radi uvek je blokada na dnevnij skupljoj tarifi.  Kada se blokira brojilo zasto je uvek blokada na skupljoj tarifi? (Nikola)   Iz EDB-a odgovaraju:   Na probleme sa pojedinačnim mernim uređajima – strujomerima nije moguće […]

Kod elektrodistribucije blokiranje strujomera-jedan strujomer sa jednom tarifom,drugi sa drugom tarifom. Kad god se desi blokada da jedna tarifa ne radi uvek je blokada na dnevnij skupljoj tarifi.  Kada se blokira brojilo zasto je uvek blokada na skupljoj tarifi? (Nikola)

 

Iz EDB-a odgovaraju:

 

Na probleme sa pojedinačnim mernim uređajima – strujomerima nije moguće generalizovati odgovor.

Ukoliko gledalac ima problem sa svojim mernim uređajem – strujomerom, potrebno je da se obrati nadležnom Ogranku Elektrodistribucije Srbije, kako bi stručne službe izvršile kontrolu i utvrdile činjenično stanje u konkretnom slučaju.

 

Gledalac pita u kom stanju su orgulje u Domu sindikata?Da li je moguće ako su u lošem stanju da se repariraju?(Marko)

 Iz Doma sindikata odgovaraju:

Orgulje u mts Dvorani su konzervirane, funkcionalno su van upotrebe jer čekaju rekonstrukciju.

Na inicijativu i posebno zalaganje pok. Zorana Simjanovica u prethodnom periodu je izvršena temeljna analiza i napravljen je okvirni predmer rekonstrukcije Orgulja koji iznosi vise od 1.2 miliona EUR-a.

 

Da, moguća je njihova rekonstrukcija i mi smo u fazi pronalaženja i apliciranja za pomoć rekonstrukcije samog instrumenta koji bi bio stavljen u funkciju.

 

Borča – gledateljka kaže da se sa zadnje strane doma zdravlja u Borči sakuplja velika količina vode I ne može da se prođe.Pita da li BVK može da dođe I otpuši kanalizaciju? (Zorica)

 

Odgovor JKP BVK:

 

Dežurna ekipa održavanja kanalizacione mreže je izašla na lokaciju kod Doma zdravlja u Borči i tom prilikom očistile dva slivnika koja se nalaze u ulici Koste Manojlovića.

 

Gledateljka pita gde može odložiti stari televizor,kaže da je propustila odgovor na Studiju “B”

 

Gledateljki je već odgovoreno da može da se obrati PRIVREDNOM DRUŠTVU ZA SAKUPLJANJE I TRANSPORT ELEKTRIČNOG I ELEKTRONSKOG OTPADA E-RECIKLAŽA BGD DOO BEOGRAD (PALILULA),ul.Viline vode 6. Telefon 069 – 668 – 544,Meil beograd@reciklaza.com

 

Gledateljka ima pitanje u vezi vaucera za penzionere, prosle godine bili su u iznosu od 15000 dinara, za ovu godinu neko kaze da ce biti 10000 , a neko 5000, pa je interesuje kolika ce da bude vrednost tih vaucera, konkretno turistickih vaucera za banje? (Ljiljana)

 

Sve informacije vezane za vaučere gledateljka može dobiti u Ministarstvu trgovine i turizma na telefon 011/ 2606 – 521 i 011/ 2606 – 576

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Sreda
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 32°C

Pretežno vedro

Četvrtak
Sunčano

Max: 34°C
Min: 22°C

Sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana