Objavljeno: 13.12.2022. 11:17 Izmenjeno: 13.12.2022. 11:17

Naselje Dunavac,Padinska skela-više od tri godine im ne radi ambulanta,nemaju lekare,nemaju ništa.Da li nešto može da se uradi po tom pitanju.(Sekula)   Iz DZ Palilula odgovaraju:   Ambulanta Dunavac pripada Zdravstvenoj stanici Padinska skela. Zbog novonastale epidemiološke situacije izazvane novim Korona virusom COVID-19 u prethodnom periodu, usled povećanog obima posla i velikog protoka pacijenata  u […]

Naselje Dunavac,Padinska skela-više od tri godine im ne radi ambulanta,nemaju lekare,nemaju ništa.Da li nešto može da se uradi po tom pitanju.(Sekula)

 

Iz DZ Palilula odgovaraju:

 

Ambulanta Dunavac pripada Zdravstvenoj stanici Padinska skela. Zbog novonastale epidemiološke situacije izazvane novim Korona virusom COVID-19 u prethodnom periodu, usled povećanog obima posla i velikog protoka pacijenata  u Kovid ambulantama ( Partizanski put, Stara Palilula, ZS Padinska skela, ZS Borča i ZS Karaburma), kao i angažovanja većeg broja kadra, ambulanta Dunavac je privremeno zatvorena, a pacijenti su uredno zbrinuti tako što su upućeni u najbližu matičnu zdravstvenu stanicu Padinska skela.

Kako je Dom zdravlja Palilula i dalje u Kovid sistemu, čim se steknu adekvatni uslovi ambulanta Dunavac će biti otvorena za pacijente.

 

Gledateljka ima problem sa legalizacijom, kako nije u roku platila taksu, pravnik ju je odbio, uložila je žalbu u septembru, još ništa nije rešeno? (Milana)

 

Da bi mogli zatražiti odgovor od nadležnih službi potrebno je da nam gledateljka dostavi broj predmeta,adresu objekta koji se legalizuje i naziv opštine gde je podnela zahtev za legalizaciju

 

Gledateljka se žali na komsiju koji je mnogo bahat, ona je na stakama, polu pokretna, dolazio je fizijatar kod nje I nije mogao da se parkira isped garaže, pošto komšija koji živi iznad parkira svoja kola, skoro je čistio sneg I bacio ispred njenog ulaza,njegova supruga ima razboj i po celu noć pravi buku kome da se obrati za pomoć? (Ljiljana)

 

Preporučujemo gledateljki da se za rešavanje iznetih problema obrati Komunalnoj miliciji u trenutku kada se dešavaju pojave koje je iznela u dopisu, na telefon 0800 – 110 – 011 i 011/ 309 – 0007.

 

 

Gledatljka ima pitanja za gradsko zelenilo,ima orah ispred kuće,osušio se , pašće, on se nalazi u parkiću između ulica Koste Manojlovića I Mihaila Šolohova u Borči, tu postoji I hrast koji se upetljao sa žicama od struje, zvali su zelenilo, nista nije rečeno? (Ružica)

 

Beokom je pitanje prosledio JKP Zelenilo Beograd i po dobijanju odgovora gledateljka će sa istim biti upoznata.

 

Grocka ( treći deo) , ulica Hajduk Veljka nije asfaltirana , puna rupa ulica,  jedan restoran je zatvorio  istu ulicu samovoljno, tako da je ulica skoro ne upotrebljiva, da li može da se preduzme nesto? (Ranka)

Iz GO Grocka odgovaraju:

 

Ulica Hajduk Veljkova treći deo nije u planu za rekonstrukciju za ovu godinu. U skladu sa brojem zahteva građana može ući u plan za narednu godinu. Što se tiče samovoljnog zatvaranja ulice od strane restorana, ta tvrdnja je netačna. Dok je restoran bio društvena svojina, njegov parking na parceli restorana je korišten kao prečica od strane stanovnika ulice, ali ucrtani put tu nikada nije postojao.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Četvrtak
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 32°C

Pretežno vedro

Petak
Sunčano

Max: 34°C
Min: 22°C

Sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana