Objavljeno: 28.11.2022. 14:33 Izmenjeno: 28.11.2022. 14:33

  Ul. Nikodina Milaša 12 – Gledateljka kaže da je Beograd put prilikom asfaltiranja ove ulice napravio kontra pad tako da se sada sva voda posle kiša sliva preko trotoara prema ovoj zgradi I ona je počela da tone. Kaže da su pisali Beograd putu I opštini ali niko ne reaguje. Pita kada će se […]

 

Ul. Nikodina Milaša 12 – Gledateljka kaže da je Beograd put prilikom asfaltiranja ove ulice napravio kontra pad tako da se sada sva voda posle kiša sliva preko trotoara prema ovoj zgradi I ona je počela da tone. Kaže da su pisali Beograd putu I opštini ali niko ne reaguje. Pita kada će se uraditi nivelacija ulice I trotoara? (Mirjana)

 

Iz JP Putevi Beograda odgovaraju:

 

Obaveštavamo Vas da radovi u Ulici Nikodima Milaša nisu izvođeni po nalogu JP „Putevi Beograda“ I JKP Beograd put.Gledateljka treba da se obrati izvođaču radova.

 

 

Ul.Đoka Pavićevića ,Kotež – na samom ulazu u ulicu ima zatvorena kasapnica.Nešto su renovirali,đubre je izbačeno na stazu i u velikim kesama je šut.Užasno izgleda.Stoji tako već dva meseca (Anđelka)

 

Preporučujemo gledateljki da ovu pojavu prijavi Komunalnoj inspekciji GO Palilula na telefon 011/ 3236 – 221 lok.150,167,168 i 158,gde će dobiti sve informacije vezane za preduzimanje mera od strane pomenute inspekcije.

 

 

Resnik,ul.13. oktobra 11.- Gledateljka kaže da tu postoji autobusko stajalište na kojem se kada pada kiša stvara blato.Pita da li može da se postavi nadstrešnica?

 

Iz Sekretarijata za Javni Prevoz odgovaraju:

 

Postavljanje objekata stajališne infrastrukture (stajališnih nadstrešnica) zahteva određene saobraćajno-tehničke uslove koji moraju biti ispunjeni kako bi se obezbedila nesmetana komunikacija pešačkih tokova. U zoni stajališta 13.oktobar, šifra stajališta 893, ne postoje potrebni uslovi u smislu potrebne širine trotoara, te ovaj sekretarijat trenutno ne razmatra postavljanje nadstrešnica na pomenutom stajalištu.

 

 

Ul.Ivana Milutinovića,Kaluđerica – vodu su uveli pre 40 godina.Cevi su totalno dotrajale.Da li imaju u planu da te cevi zamene?Ulica je dugačka oko 350m,na više od 20m je krpljena (kako na jednom mestu zakrpe,na drugom pukne)? (Dragoslav)

 

Iz JKP BVK odgovaraju:

 

Obaveštavamo Vas da je BVK predmetnu ulicu stavio u predlog plana rekonstrukcije za naredni period.

Konačni plan rekonstrukcije za 2023/24. godinu je u fazi izrade, određivanje i usvajanje predmetnog plana vrši se po prioritetu.

Realizacija plana je uslovljena prilivom finansijskih sredstava kao i raspoloživim kapacitetima preduzeća.

 

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Utorak
Pretežno oblačno

Trenutna temperatura -2°C

Pretežno oblačno

Sreda
Malo i umereno oblačno

Max: 0°C
Min: -5°C

Malo i umereno oblačno

Vremenska prognoza za 5 dana