Objavljeno: 14.11.2022. 13:00 Izmenjeno: 14.11.2022. 13:00

Novi Beograd, Bežanijska kosa, Ismeta Mujazinovića br. 4 – Gledateljka nema grejanje, Elektrane ne može da dobije, a komšijama je rečeno da je pukla pumpa. Kada će biti otklonjen kvar? (Drina ) Iz JKP Beogradske elektrane odgovaraju: Obaveštavamo Vas da je ekipa JKP ²Beogradske elektrane² izvršila osposobljavanje cirkulacione pumpe u predajnoj stanici objekta u ul. […]

Novi Beograd, Bežanijska kosa, Ismeta Mujazinovića br. 4 – Gledateljka nema grejanje, Elektrane ne može da dobije, a komšijama je rečeno da je pukla pumpa. Kada će biti otklonjen kvar? (Drina )

Iz JKP Beogradske elektrane odgovaraju:

Obaveštavamo Vas da je ekipa JKP ²Beogradske elektrane² izvršila osposobljavanje cirkulacione pumpe u predajnoj stanici objekta u ul. Ismeta Mujezinovića.

Takođe Vas obaveštavamo da će svim korisnicima koji se toplotnom energijom snabdevaju sa pomenute predajne stanice biti omogućena bonifikacija za period neisporuke toplotne energije.

 

Gledateljka pita da li može da se poveća broj autobusa na linijama 704 I 707 jer ujutru već na drugoj stanici ne može da se uđe u autobus koji je prepun? (Dragoslava)

 

Iz Sekretarijata za javni prevoz odgovaraju:

JKP GSP „Beograd“ vršio je snimanje linija br. 704 i 707 pre 2 nedelje. Na osnovu prikupljenih podataka ustanovljeno je da i sa lošijom realizacijom reda vožnje, kakva je bila u navedenom periodu na ove dve linije, popunjenost vozila nije bila kritična u vršnim periodima. Snimanje će se nastaviti u narednom periodu i u skladu sa dobijenim podacima biti korigovani redovi vožnje na linijama gde kapaciteti nisu u skladu sa transportnim zahtevima.

 

 

Barajevo , Glumčevo brdo 85 – Gledateljka kaže da je prošao gasovod ovom ulicom ali da dve kuće na pomenutoj adresi nisu priključene je r su uvučene od puta oko 30 metara. Pita zašto I njih nisu priključili I kome da se obrate? (Radmila)

Po ovom pitanju gledateljka je već dobila odgovor 7.11.2022.godine od strane GO Barajevo i isti ponavljamo u celosti:

Treba da se obratite Odeljenju za urbanizam,građevinske i komunalne poslove opštine Barajevo za pisanje zahteva za produžetak gasne mreže, zato što prvobitnim projektom ulica nije bila ubačena kao i mnoge druge ulice na teritoriji opštine zbog nerešenih imovinskih odnosa, klizišta i drugih problema.

Gledatelj sluša da u budžetu ima dosta novca, pa je njegovo pitanje da li penzionerima koji imaju malu penziju pored povišice, može da se da 10000 ili 20000 dinara pomoći? (Nikola)

Gledalac pita da li će država da vrati uzete penzije penzionerima? (Milan)

 

 Zajednički odgovor za pitanja 4. i 5.

S obzirom da ovo nisu pitanja komunalnog karaktera preporučujemo gledaocima da se za dobijanje ovih informacija neposredno obrate Ministarstvu finansija Republike Srbije ul. Kneza Miloša 20, telefon 011/ 765 – 2398 ili na meil kontakt@mfin.gov.rs

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Nedelja
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 4°C

Pretežno vedro

Ponedeljak
Jak vetar

Max: 8°C
Min: 4°C

Jak vetar

Vremenska prognoza za 5 dana