Objavljeno: 18.10.2022. 14:15 Izmenjeno: 18.10.2022. 14:15

Gledalac kaže da i pored obećanja Zelenila da će ošišati ogradu u Bernarda Rasela 2c- Zemun polje prošle nedelje, to nije učinjeno . Pita kada će biti ošišana? (Slavoljub)   Iz JKP Zelenilo Beograd odgovaraju:   Obaveštavamo Vas da će u toku sutrašnjeg dana biti izvršeni radovi na orezivanju predmetne žive ograde.   U  Zvečanskoj […]

Gledalac kaže da i pored obećanja Zelenila da će ošišati ogradu u Bernarda Rasela 2c- Zemun polje prošle nedelje, to nije učinjeno . Pita kada će biti ošišana? (Slavoljub)

 

Iz JKP Zelenilo Beograd odgovaraju:

 

Obaveštavamo Vas da će u toku sutrašnjeg dana biti izvršeni radovi na orezivanju predmetne žive ograde.

 

U  Zvečanskoj ulici treba da se postave  dva ležeća policajca u nivou broja 60 I  broja 46. Oni su skinutu I nisu vraćeni i do danas ništa nije urađeno? (Ljubomir)

 

Iz JKP Beograd put odgovaraju:

 

Ekipe JKP Beograd put su izlazile na teren I konstatovale da trenutno  iz tehničkih razloga nije moguće realizovati postavljanje lež.policajaca na navedenoj lokaciji.

 

Čeka se odgovor I uputstvo Sekretarijata za saobraćaj Grada Beograda.

 

Gledateljka je slušala na nekom programu da se grejanje plaća samo šest meseci, međutim grejanje se plaća cele godine, pa joj nije jasno zašto ne može malo da se smlači stan ujutro i uveče? (Nada)

 

Gradsko veće je 14.oktobra 2022.godine donelo odluku da se, u skladu sa vremenskim uslovima i opštom situacijom sa energentima u svetu i u našoj zemlji, odloži početak grejne sezone u Beogradu koja je trebala da počne u subotu, 15. oktobra.

 

Kumodraž 2, mesec dana curi voda u Kumodraškoj ulici broj 310 i Peke Dapčevića broj 58? Kada će se popraviti kvar? (Nada)

 

Odgovor JKP BVK:

 

Dežurna ekipa održavanja vodovodne mreže je po prijavi kvara na adresi Kumodraška 110 (Bulevar Peka Dapčevića 58) izvršio obilazak gore pomenute lokacije i tom prilikom je konstatovano da je predmetni kvar iza vodomera. Napominjemo da JKP BVK ne održava unutrašnju vodovodnu mrežu (mrežu iza vodomera) već ona pripada na održavnje korisniku vodomera ili preduzeću sa kojim korisnik ima sklopljen ugovor o održavanju.

Srdačan pozdrav,

 

 

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Subota
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 32°C

Pretežno vedro

Nedelja
Sunčano

Max: 34°C
Min: 22°C

Sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana