Objavljeno: 17.10.2022. 14:29 Izmenjeno: 17.10.2022. 14:29

  Gospodin je pitao za Linija 602 u ponedeljak i dobio je odgovor juče , ali kaže da činjenično stanje nije takvo.  Pita gospodin da se ponovi pitanje jer misli da ga nisu razumeli.. Kada je autobus 602 prošle godine promenio trasu ide ulicoim Mileve Marić, u toj ulici je predviđeno 3 stajališta, jedno je […]

 

Gospodin je pitao za Linija 602 u ponedeljak i dobio je odgovor juče , ali kaže da činjenično stanje nije takvo.  Pita gospodin da se ponovi pitanje jer misli da ga nisu razumeli..

Kada je autobus 602 prošle godine promenio trasu ide ulicoim Mileve Marić, u toj ulici je predviđeno 3 stajališta, jedno je kada se predje pruga, drugo je na uglu Don Kihota tj Don Kihotove,  i treće je pri kraju.  Gledatelj kaže da se pri obeležavanju stajališta stavilo da je stajalište tu, ali su komšije iz Čapljinove ulice pomerili stajalište 150m niže prema početnoj stanici. i autobus staje u Čapljinovoj a na automatu u autobusu kaže stajalište Don Kihotova. Gospodin misli da razmak nije tačan, i da nisu stajališta na dobrom mestu. (Dušan)

 

Iz Sekretarijata  za javni prevoz odgovaraju:

 

Sekretarijat za javni prevoz obratio se JKP GSP „Beograd“ da izlaskom na teren ispita navode iz dostavljene prijave i ukoliko utvrdi nepravilnosti u vezi sa definisanim pozicijama stajališta iz aktuelnog rešenja o uspostavljanju linije br.602 (Blok 44 – SRC Surčin), stajališne stubove postavi na rešenjem opredeljene pozicije.

 

Gledateljka pita kada će biti uveden vodovod u ulici Milivoja Bogdanovića –Lisovići – Guberevac? (Radmila)

 

Iz Direkcije za GGZ odgovaraju:

 

Snabdevanje vodom naselja Guberevac planirano je iz pravca naselja Lisović (opština Barajevo), gde je planirana izgradnja rezervoara „Dubrava“. U toku je izrada tehničke dokumentacije za izgradnju rezervoara Dubrava u naselju Barajevo, a iz ovog rezervoara će se snabdevati naselje Guberevac na teritoriji opštine Sopot. Po završetku izrade tehničke dokumentacije planiraće se sredstva za izgradnju rezervoara Dubrava.

 

Od objekata na teritoriji naselja Lisović, koji su neophodni za izgradnju vodovodnog sistema u naselju Guberevac, do sada je izgrađen cevovod iz pravca rezervoara „Vreline Gaj“ do lokacije gde je planiran rezervoar „Dubrava“. Po izgradnji rezervoara „Dubrava“ planiraće se aktivnosti na izgradnji sekundarne mreže u naselju Guberevac.

 

 

Pohvala za medicinsko osoblje na Internoj A,imunologija.Posebna zahvalnost dr.Dariji,imunolog za humanost,dobrotu i požrtvovanost prema pacijentima.Takođe velika zahvalnost svim medicinskim sestrama u dnevnoj i noćnoj smeni(Mladenka)

 

Beokom je pohvalu gledateljke prosledio KC Srbije s molbom da istu prenesu odeljenju Imunologije.

 

Gledateljka kaže da u Kumodražu 2. gori javna rasveta u 18 sati uveče iako se štedi struja.Pita kada se gasi I pali osvetljenje? (Ljubinka)

 

Iz JKP Javno osvetljenje odgovaraju:

 

Rad instalacije javnog osvetljenja na teritoriji grada Beograda je usklađen sa dužinom trajanja obdanice. Takođe, uključenje i isključenje instalacije javnog osvetljenja je sinhronizovano sa Kalendarom rada javnog osvetljenja, koji je integralni deo Odluke o javnoj rasveti. U periodu 11-21.oktobar, kalendarom je predviđeno uključenje instalacije u 17:45 h, a isključenje u 6:45 h.

 

 

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Nedelja
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 4°C

Pretežno vedro

Ponedeljak
Jak vetar

Max: 8°C
Min: 4°C

Jak vetar

Vremenska prognoza za 5 dana