Objavljeno: 20.09.2022. 14:04 Izmenjeno: 20.09.2022. 14:04

Gledateljka pita zašto svakih 15.dana nema uličnog svetla   po 7 dana, naselje kod Stepojevca , ulica Magistralna 172 , slali su mail i telefonom molbe za odgovor , uredno su dobili odgovore ali ništa nije preduzeto (Ivanica)   Iz JKP Javno osvetljenje odgovaraju:   Uvidom u bazu podataka primljenih reklamacija JKP“Javno osvetljenje“Beograd konstatovano je da […]

Gledateljka pita zašto svakih 15.dana nema uličnog svetla   po 7 dana, naselje kod Stepojevca , ulica Magistralna 172 , slali su mail i telefonom molbe za odgovor , uredno su dobili odgovore ali ništa nije preduzeto (Ivanica)

 

Iz JKP Javno osvetljenje odgovaraju:

 

Uvidom u bazu podataka primljenih reklamacija JKP“Javno osvetljenje“Beograd konstatovano je da prijava postoji, ali ne i opis koji je priložen. Nemamo saznanja da je postojao prekid u radu instalacije javnog osvetljenja u intervalima koji su navedeni. S tim u vezi, preduzete su izvesne mere kako bi instalacija na predmetnoj lokaciji ponovo bila u funkciji, te očekujemo uspostavljanje normalnig režima rada od večeras.

 

Slanački put 25,komšija pravi velike probleme,posadio drveće uz kuću  ,sunce ne vide,ne može da se probije od  njegovog drveća?Šta da radi? (Nedeljko)

 

Preporučujemo gledaocu da se za rešavanje ovog pitanja obrati opštinskoj Komunalnoj inspekciji gde će dobiti sve informacije vezane za način podnošenja prijave.

 

Zašto se uvoze smrznute bamije iz Egipta,trebalo je da uveze prolećno seme I da se seje. (Branka)

 

S obzirom da ovo nije pitanje komunalnog karaktera, preporučujemo gledateljki da se za dobijanje ove informacije obrati Ministarstvu trgovine , turizma i telekomunikacija na telefon 011/ 2020 – 070 i 011/ 2020 – 060.

 

Bulevar Milutina Milankovića 54,blok 23-U bloku već treća godina u večernjim satima nema vode.ZAšto blok 23 I stanovi koji se nalaze na višim spratovima od 6-og nemaju gradsku vodu? (Živko)

 

Iz JKP BVK odgovaraju:

 

Pritisci na uličnoj mreži su uslovljeni dispozicijom terena i položajem hidrotehničkih objekata u sistemu snabdevanja vodom i isti su definisani prilikom svakog priključenja kroz Uslove za projektovanje i Saglasnost na priključenje svakog individualnog potrošača.

Potrošači koji nisu zadovoljni pritiskom vode u mreži imaju mogućnost da ugrade hidrofor na odvodnoj strani vodovodnog spoja (posle odvodnog ventila) što je i predviđeno na osnovu člana 14 Odluke o prečišćavanju i distribucije vode. Hidrofor ugrađuje korisnik prema tehničkim uslovima i uz saglasnost JKP BVK. Hidrofor je deo kućnih/unutrašnjih instalacija korisnika vode koje održava sam korisnik ili preduzeće sa kojim korisnik ima sklopljen ugovor o održavanju.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Petak
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 11°C

Pretežno vedro

Subota
Malo i umereno oblačno

Max: 22°C
Min: 10°C

Malo i umereno oblačno

Vremenska prognoza za 5 dana