Objavljeno: 11.08.2022. 13:19 Izmenjeno: 11.08.2022. 13:19

Ilije Radojevića ,  pukla je cev i već 40 dana curi voda i niko se ne odaziva. Zašto se neko ne odaziva i kada će kvar biti popravljen? (Zorica)   Iz JKP BVK odgovaraju:   Na predmetnoj lokaciji u Ulici Ilije Radojevića deo potrošača se snabdeva sa vodovodne mreže o kojoj ne postoje podaci o […]

Ilije Radojevića ,  pukla je cev i već 40 dana curi voda i niko se ne odaziva. Zašto se neko ne odaziva i kada će kvar biti popravljen? (Zorica)

 

Iz JKP BVK odgovaraju:

 

Na predmetnoj lokaciji u Ulici Ilije Radojevića deo potrošača se snabdeva sa vodovodne mreže o kojoj ne postoje podaci o trasi, koja je neodgovarajućeg profila, koja je izgrađena bez znanja i saglasnosti našeg preduzeća i koja nije ucrtana u geoinformacioni sistem našeg preduzeća. Kao takva predmetna vodovodna mreža je neuslovna i održavanje iste nije u nadležnosti JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija“. Obilaskom lokacije utvrđeno je da je predmetni kvar na neuslovnoj mreži.

Pri evidentiranju navedenih potrošača  sačinjen je zapisnik kojim su potrošači obavezani da samostalno održavaju navedenu neuslovnu mrežu. Predmetni zapisnik sačinjen je uz saglasnost potrošača na predmetnoj lokaciji, a sve u skladu sa Odlukom o prečišćavanju i distribuciji vode Grada Beograda.

U Ulici Ilije Radojevića je 2020. godine izvršena rekonstrukcija vodovodne mreže. Kako bi navedena neuslovna mreža bila ukinuta potrebno je da navedeni evidentirani potrošači podnesu zahtev za priključenje na novu mrežu tehničkoj dokumentaciji našeg preduzeća čime će se trajno rešiti problem vodosnabdevanja, kao i održavanja jer istu održava JKP BVK.

 

Ulica Džona Kenedija na putu od Bulevara do Dunava postoji betonska staza, pored staze je zasađeno nekoliko Borova,koj su u losem stanju. Zašto niko ne održava te Borove? (Smiljka)

 

Iz JKP Zelenilo Beograd odgovaraju:

 

Obaveštavamo Vas da je obilaskom lokacije i uvidom u stanje na terenu konstatovano da se na predmetnoj lokaciji nalazi grupacija kedrova koju je obuhvatio podrast, stabla su vitalna. Uklanjanje podrasta je planirano da se izvede do kraja meseca.

 

Pohvala.  Gledateljka hoće da Zvezdarsku bolnicu, očno odeljenje, da pohvali, osoblje, spremačica, doktori svi su bili fini prema gledateljki koja slabije vidi. Želi im sreću. (Stoja)

 

Beokom je pohvalu gledateljke prosledio KBC Zvezdara.

 

Gledateljka pita, pošto se upisala za drva za ogrev u „Šumskom“ a sada im se niko ne javlja da proveri da li će dobiti. (Borka)

. Za sve informacije u vezi sa kupovinom ogrevnog drveta gledateljka može kontaktirati INFORMATIVNI CENTAR J.P. SRBIJAŠUME svakog radnog dana od 7 do 15 časova na sledeći način:

–        011/711 23 67 ; 064/86 74 265 , meil – infocentar@srbijasume.rs

 

Gledateljka je bila kod doktorke opšte prakse, ima probleme sa kilom, i problem sa žučnom kesom.. Doktorka je poslala gledateljku u stari urgentni (klinički) centar, na hirurgiju,  a gledateljka je tražila da ide u Novi Urgentni centar.  Dobila je odgovor da Novi Urgentni ne radi (Rada)

 

Izabrani lekar jedini ima uvid u raspoloživost kapaciteta pojedinih zdravstvenih ustanova i verovatno je sa razlogom uputio gledateljku u navedenu ustanovu. Ukoliko gledateljka smatra da joj je povređeno neko od prava iz oblasti zdravstvene zaštite može se obratiti KANCELARIJi ZA ZAŠTITU PRAVA PACIJENATA Adresa: Beograd Tiršova br. 1 Telefon i e-mail: 011/360-56-34; savetnik.pacijenata@beograd.gov.rs

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Nedelja
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 32°C

Pretežno vedro

Ponedeljak
Sunčano

Max: 34°C
Min: 22°C

Sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana