Objavljeno: 05.08.2022. 12:19 Izmenjeno: 05.08.2022. 12:19

Pitaju građani iz Oplenačke 46 opštinu Rakovicu kada će da im uredi stazu koja je ispucala ?   Iz GO Rakovica odgovaraju: Gradska opština Rakovica će prvom sledećom prilikom uvestiti intervenciju na stazi u Oplenačkoj 46 u plan rekonstrukcije. Na taj način izaćićemo u susret opravdanim zahtevima građana koji su zahtevali da se navedena pešačka […]

Pitaju građani iz Oplenačke 46 opštinu Rakovicu kada će da im uredi stazu koja je ispucala ?

 

Iz GO Rakovica odgovaraju:

Gradska opština Rakovica će prvom sledećom prilikom uvestiti intervenciju na stazi u Oplenačkoj 46 u plan rekonstrukcije. Na taj način izaćićemo u susret opravdanim zahtevima građana koji su zahtevali da se navedena pešačka staza sanira.

Batajnica-rekonstrukcija škole „Svetislav Golubović Mitraljeta“ traje godinu dana,izvođač radova je otišao.Šta se dešava i kada će radovi biti gotovi? (Dmitar)

 

Odgovor dat 26.7.2022.godine od strane Sekretarijata za investicije i isti ponavljamo u celosti:

U toku je sprovođenje Javne nabavke za izbor novog Izvođača.

Namera je da škola bude spremna za početak drugog polugodišta školske 2022/23. godine ili bar u što bližem datumu (u zavisnosti od realizacije JN za izbor Izvođača i kasnije od vremenskih uslova).

Gledateljka se žali da na auto – putu Beograd Novi Sad ,1 km. Od naplatne stanice Stara Pazova (od auto-puta 30m) postoji deponija koja je zapaljena i ioz nje izlazi gusti dim?Kome da se prijavi? (Rozalija)

 

Gledateljka može prijaviti požar Vatrogasnoj službi na telefon 193 ili Službi za inspekcijske poslove opštine Stara pazova na telefon 022/ -310 – 170 lokal 148.

 

Mramorak, opština Kovin-predivan dečiji park nema klupa,prema Deliblatskoj peščari puno smeća.(Slobodanka)

 

S obzirom da se Mramorak ne nalazi na teritoriji gradskih opština grada Beograda,kao i da nemamo uticaja u njihov rad, preporučujemo gledateljki da se  obrati opštini Kovin na telefon 013/ 742 – 104 i 013/ 742 – 268 gde može izneti svoje primedbe i zapažanja u cilju rešavanja ovog pitanja

 

Zemun Polje ulica Bertranda Rasela 32 –  Pre 50 godina posađen Četinar , sada je prerastao  krov zgrade, ulično svetlo se ne vidi a podiglo je stazu svojim zilama . Ko treba da otklonio to drvo? (Zorica)

 

Iz JKP Zelenilo Beograd odgovaraju:

 

Obaveštavamo Vas  da navedena površina  nije u  Programu redovnog održavanja javnih zelenih površina JKP “Zelenilo-Beograd“. Za informacije  o tome  ko je u obavezi  da vrši održavanje predmetne površine, potrebno je da se obratite Republičkom geodetskom zavodu, Službi za katastar nepokretnosti, kako biste utvrdili ko ima pravo korišćenja i obavezu održavanja navedenog prostora.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Sreda
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 32°C

Pretežno vedro

Četvrtak
Sunčano

Max: 34°C
Min: 22°C

Sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana