Objavljeno: 15.07.2022. 14:04 Izmenjeno: 15.07.2022. 14:04

  Kada je u planu da Vrbovno dobije kanalizaciju? (Mile)   Iz Direkcije za GGZ odgovaraju:   Izmenama i dopunama programa uređivanja i dodele građevinskog zemljišta za 2022. godinu, koje je usvojila Skupština grada Beograda, nisu planirane aktivnosti na izgradnji kanalizacije u naselju Vrbovno.   Saglasno instrukcijama za izradu budžeta grada za naredni period, stručne […]

 

Kada je u planu da Vrbovno dobije kanalizaciju? (Mile)

 

Iz Direkcije za GGZ odgovaraju:

 

Izmenama i dopunama programa uređivanja i dodele građevinskog zemljišta za 2022. godinu, koje je usvojila Skupština grada Beograda, nisu planirane aktivnosti na izgradnji kanalizacije u naselju Vrbovno.

 

Saglasno instrukcijama za izradu budžeta grada za naredni period, stručne službe Direkcije utvrdile su prioritetne rashode, investiciona ulaganja i ugovorene obaveze i, u skladu sa tim, planirale sredstva za realizaciju programa uređivanja i dodele građevinskog zemljišta, u kome se nalaze prioritetni programski zadaci prema utvrđenim kriterijumima, kao što su nastavak realizacije započetih objekata, obaveze prema investitorima po ranije zaključenim ugovorima i objekti od interesa za grad prema strateškim planovima razvoja.

 

Barajevo – Naselje Gaj – Gledateljka se žali da niko ne čisti ulice, autobuska stajališta puna opušaka, samo komunalna radnica prodje i pokupi papire i to je sve od ćišćenja Ulice se ne peru u ovom periodu, gledateljka se žalila i dobila je odgovor da se svake 2 godine peru ulice, (ove godine je oprana 23. marta) i ulica 20. oktobra nema tablu da je ulica obeležena. (Milena)

Iz JKP 10.oktobar odgovaraju:

 

Ulice se redovno peru I čiste , radnici našeg preduzeća su svakoga dana u Naselju Gaj.

 

Trudimo se da  pomenuto mesto  kao I ostala mesta budu očišćena I uredna.

 

Što se tiče obeležavanja ulica to nije u nadležnosti našeg preduzeća.

 

Gledatelj iz Kaluđerice pita  i moli da se što pre obezbedi napušteni bazen u Kaluđerici, pristup tom objektu je slobodan , tu se skupljaju i deca, jako je opasno jerje objekat star sa puno neispravnih i opasnih delova,, pre dva dana je na tom zemljištu izbio požar oko 1hektar je goreo, vatrogasci su ugasili požar, milicija nije ništa preduzela, gledatelj moli da se pomenuti objekat obezbedi. (Radiša)

Iz GO Grocka odgovaraju sledeće:

 

kontaktiran je upravljač objekta, JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija“ usmenim putem kao i zvaničnim dopisaom, odnosno urgencijom da se parcela uredi i ponovo obezbedi.

 

Gornja varoš – Zemun, ne postoji uređena pijaca niti parking uz pijacu. Sada je ovde i naselje Zemunske kapije, broj stanovnika se povećao, a pijace kao i parkinga nema. (Mirjana)

 

Beokom je pitanje prosledio GO Zemun i po dobijanju odgovora gledateljka će sa istim biti upoznata.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Sreda
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 32°C

Pretežno vedro

Četvrtak
Sunčano

Max: 34°C
Min: 22°C

Sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana