Objavljeno: 08.06.2022. 11:29 Izmenjeno: 08.06.2022. 11:29

Na kraju ulice Mihajla Petrovića Uče 158,Borča, pa sto metara napred se pravi takva deponija.Odmah tu postoje placevi,voćnjaci,ima 2-3 salaša.Deponija će biti vrlo brzo mnogo veća nego što je sada,na putu je.Ako može da se očisti? (Ljiljana)   Iz JKP Gradska čistoća odgovaraju:     Ekipe JKP „Gradska čistoća“ će izaći na teren kako bi […]

Na kraju ulice Mihajla Petrovića Uče 158,Borča, pa sto metara napred se pravi takva deponija.Odmah tu postoje placevi,voćnjaci,ima 2-3 salaša.Deponija će biti vrlo brzo mnogo veća nego što je sada,na putu je.Ako može da se očisti? (Ljiljana)

 

Iz JKP Gradska čistoća odgovaraju:

 

 

Ekipe JKP „Gradska čistoća“ će izaći na teren kako bi utvrdile o kakvom tipu površine na kojoj se nalazi deponija se radi, s obzirom na to da ekipe preduzeća nemaju ovlašćenje da ulaze na privatne posed i da uklanjaju otpad sa površina koje se nalaze na privatnim posedima.

 

Svakako savetujemo da se problem prijavi Beokom servisu.

 

 

Gledateljka pita kako da dođe do broja telefona Doma zdravlja u Šilerovoj, invalid je u kolicima, pod terapijom je, ne može da naruči recepte . (Gordana)

 

Gledateljka može naručiti recepte u DZ Zemun preko sledećih brojeva telefona:

011/ 2195 – 422 ; 011/2195 – 209 i 011/ 2197 -293- glavna sestra doma zdravlja.

 

Gledateljka je zamolila da se reciklažni kontejneri ispred škole Nikola Tesla u Ritopeku redovno prazne jer je smrad nepodnošljiv jer gradjani u njih bacaju kućni otpad. (Dragana)

 

Beokom je molbu gledateljke prosledio  GO Grocka s molbom da preduzmu odgovarajuće mere iz svoje nadležnosti.

 

 

U Ritopeku su počeli radovi pre 3-5 meseci,  uvođenje vode, majstora nema, sve je raskopano, puno rupa, saobraćaj je u kolapsu od Boleča ka Ritopeku-Prokopu,kada će radovi biti nastavljeni I do kada će trajati u pitanju je ulica Prokop? (Dragana)

 

Iz Direkcije za GGZ odgovaraju:

 

U toku je vraćanje kolovoza u prvobitno stanje posle izvođenja radova na polaganju vodovodne mreže i uskoro se očekuje asfaltiranje ulice Prokop u Ritopeku.

Na Ibarskoj magistrali pre skretanja za Petlovo brdo I iza OMV pumpe, postoje dva romska nasenja,deponije u tim naseljima su  velike, , prvavstina, nehigijena…gledateljka pita da li će se I kada raseliti ova naselja. (Gordana)

 

Beokom je pitanje prosledio GO Čukarica i po dobijanju odgovora gledateljka će sa istim biti upoznata.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Sreda
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 32°C

Pretežno vedro

Četvrtak
Sunčano

Max: 34°C
Min: 22°C

Sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana