Objavljeno: 06.06.2022. 19:31 Izmenjeno: 06.06.2022. 19:31

Izvođenje radova na putu Barajevo –Kosmaj , renovira se put 7. meseci i nije završen, onemogućeno je nasipima i izdizanjem puta da vikendaši skrenu sa istog ka svojim vikendicama.Gledalac pita kada će put biti završen? (Milovan)   Iz JP Putevi Srbije odgovaraju: Shodno pitanju gledaoca koje ste nam prosledili, možemo Vas informisati da se radovi […]

Izvođenje radova na putu Barajevo –Kosmaj , renovira se put 7. meseci i nije završen, onemogućeno je nasipima i izdizanjem puta da vikendaši skrenu sa istog ka svojim vikendicama.Gledalac pita kada će put biti završen? (Milovan)

 

Iz JP Putevi Srbije odgovaraju:

Shodno pitanju gledaoca koje ste nam prosledili, možemo Vas informisati da se radovi na državnom putu 2 A reda broj 147, koji su u nadležnosti JP „Putevi Srbije“, deonica od table sela Slatina do skretanja za selo Rožanci u dužini od 2,1 km, privode kraju tj. više od 90% radova je završeno, i trenutno je u toku asfaltiranje prilaza kućama

 

Rudnička 1, Vrčin – gledateljka moli da inspekcija izađe na teren da vidi šta se dešava, voda curi,pucaju cevi, ventili, komšija se prikljucio na vodovod, vidi se cev, gledateljka moli da se izađe na teren.(Dobrila)

Iz GO Grocka odgovaraju da je prijava  prosleđena opštinskoj komunalnoj inspekciji na daljepostupanje.

 

Gandijeva ulica, pored škole Mladost  postoji plac koji je zarastao i stoji tako godinama, ima li mogućnost da se taj plac sredi? (Bojo)

Iz GO Novi Beograd su odgovorili sledeće:

Navedena površina u svojini Republike Srbije nije u redovnom programu održavanja JKP „Zelenilo Beograd“.
GO Novi Beograd pokrenuće inicijativu kod nadležnog sekretarijata gradske uprave da se predmetna površina uvrsti u program održavanja

 

Bulevar Zorana Đinđića 2-problem sa pčelama.Na terasi gde je odvod ima ih oko pola metra i već preti opasnost. (Vesna)

 

Zbog bolje koordinacije na terenu, preporučujemo gledateljki da se za rešavanje problema sa  pčelama lično obrati Društvu pčelara Beograd: https://bit.ly/3wBZhvt.  tel.063/324 – 977.

 

Kada će biti prvi slobodan termin na očnom odelenju u DZ.Obrenovac. Gledateljka je zvala je već duže vreme,pa sad u četvrtak,petak i nikad nemaju slobodne termine.Zašto ne izbacuju termine? (Dragica)

Ovaj problem gledateljka može rešiti isključivo u neposrednoj komunikaciji sa izabranim lekarom, koji jedini ima uvid u slobodne termine za specijalističke preglede.

 

 

 

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Četvrtak
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 32°C

Pretežno vedro

Petak
Sunčano

Max: 34°C
Min: 22°C

Sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana