Objavljeno: 20.05.2022. 14:10 Izmenjeno: 20.05.2022. 14:10

Kada će biti otvoreno Novo groblje u Batajnici, opcije su Nova Pazova ili Novi Beograd. (Zorica)   Iz JKP Pogrebne usluge odgovaraju:     Želimo da Vas obavestimo da je u slučaju groblja u Batajnici je trenutno u toku prikupljanje projektne dokumentacije.     Zašto opština Palilula ne može da napravi put do groblja , […]

Kada će biti otvoreno Novo groblje u Batajnici, opcije su Nova Pazova ili Novi Beograd. (Zorica)

 

Iz JKP Pogrebne usluge odgovaraju:

 

 

Želimo da Vas obavestimo da je u slučaju groblja u Batajnici je trenutno u toku prikupljanje projektne dokumentacije.

 

 

Zašto opština Palilula ne može da napravi put do groblja , 500.metara puta  će napraviti a ceo put je 900 metara, zašto opština ne može da napravi ceo put koji čekaju 4. godine ? (Verica)

 

S obzirom da na GO Palilula postoji više grobalja , molimo gledateljku da precizira o kom groblju se radi kako bi mogli zatražiti odgovor od nadležnih institucija.

 

 

Ripanj, naselje Čaršija, izvode se radovi za pešačku stazu kojom će učenici ići u školu, tri bandere treba da se izmeste jer tu treba da prodje trotoar, radovi su obustavljeni dok se to ne uradi, gledateljka moli da se pomogne da se izmeste bandare. (Milica)

 

Beokom je pitanje prosledio ED Beograd i po dobijanju odgovora gledateljka će sa istim biti upoznata.

 

Gledateljka pita zašto je Mirijevo nema nadstrešnice na autobuskim stajalištima ( Matice srpske, Stojčino brdo)? (Anđelka)

 

 

Iz Sekretarijata za javni prevoz odgovaraju:

 

Mogućnost montaže novih nadstrešnica na stajališta JLPP-a u naselju Mirijevo biće razmotrena u narednom periodu u okviru realizije Javnog ugovora za koncesiju za urbanu opremu, u skladu sa ranije preuzetim obevezama u vezi sa zamenom i unapređenjem različitih elemenata uličnog mobilijara na teritoriji grada Beograda. Napominjemo da nakon uređenja stajališta JLPP na najfrekventnijim potezima u ulicama Mirijevski venac i Koste Nađa, u narednom periodu sledi uređenje stajališta JLPP u ul. Semjuela Beketa i Matice Srpske.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Četvrtak
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 32°C

Pretežno vedro

Petak
Sunčano

Max: 34°C
Min: 22°C

Sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana