Objavljeno: 20.04.2022. 14:12 Izmenjeno: 20.04.2022. 14:12

Gledateljka pita zašto na ORL odeljenju u Domu zdravlja Savski venac, doktorka ne dolazi na posao, a pacijentima su  zakazani  termini za pregled. Odnosno zašto DZ ne nađe zamenu kako bi se pregledali zakazani pacijenti? (Sena)   Iz DZ Savski venac odgovaraju:   Povodom konstatacije i pitanja  gledateljke Studija „B“, zatražili smo izjašnjenje načelnika Službe […]

Gledateljka pita zašto na ORL odeljenju u Domu zdravlja Savski venac, doktorka ne dolazi na posao, a pacijentima su  zakazani  termini za pregled. Odnosno zašto DZ ne nađe zamenu kako bi se pregledali zakazani pacijenti? (Sena)

 

Iz DZ Savski venac odgovaraju:

 

Povodom konstatacije i pitanja  gledateljke Studija „B“, zatražili smo izjašnjenje načelnika Službe specijalističko konsultativnih delatnosti na osnovu kog Vam dostavljamo odgovor:

Dom zdravlja Savski venac u skladu sa Kadrovskim planom, ima zaposlenog 1 doktora medicine specijalistu otorinolaringologije dr Suzanu Rajković Radan. Imenovana od januara 2022. godine  do 14.04.2022. godine nije bila odsutna sa rada po bilo kom osnovu. Koristila je  2 slobodna dana u periodu od 14.04.-15.04.2022.godine zbog Kontinuirane medicinske edukacije . U navedenom periodu nisu zakazivani termini  za pacijente.  Obaveštenja o odsustvima lekara , dostupna su na sajtu Doma zdravlja.

Žao nam je ako je pacijent dobio uput bez termina  koji važi 30 dana pa je na pregled došao van zakazanog termina u odsustvu lekara.

Dom zdravlja Savski venac u cilju pružanja adekvatne medicinske pomoći pacijentima , u skladu sa zakonom propisanim procedurama, prima i pacijente koji nisu zakazani.

 

 

Kada će biti urađena vodovodna mreža u vikend naselju Trešnja? (Marija)

 

Iz JKP BVK odgovaraju:

 

U toku su radovi na izgradnji vodovodne mreže u delu naselja Trešnja, GO Sopot. Projektovana mreža je ukupne dužine oko 15.850 metara.

Rok za završetak izvođenja radova je sredina februara 2023. godine.

 

Zašto u Besnom foku nije uređeno dečije igralište(vraćene su ljuljaške ali bez sedišta)? (Verica)

Iz JKP Zelenilo Beograd odgovaraju:

Obaveštavamo Vas  da navedena površina  nije u  Programu redovnog održavanja javnih zelenih površina JKP “Zelenilo-Beograd“. Za informaciju je potrebno  da se gledateljka javi izvođaču radova.

 

Gledalac ima jedan strujomer sa kojim je ulazio u crvenu zonu, pa je tražio da dobije drugi strujomer koji je dobio od 10.januara. (inace ima dve jedinice stambene od 35 i 28 kvm pa zbog toga je tražio da se odvoje strujomeri). Drugi strujomer je čitan 5. aprila. i dobio je račun za 2.5 meseca. Račun drugog strujomera je od 26 hiljada dinara, on to ne može da plati. U EDB mu kažu da mora  da plati u celosti, dok je račun za prvi strujomer redovno izmirio. (Nedeljko)

 

Iz   EDB su nam odgovorili da je  potrebno  da gledalac dostavi tačnu adresu i EDB broj strujomera kako bi se mogla izvršiti kontrola i dostaviti odgovor sa kojim će gledalac biti upoznat.

Gledateljka, čija deca idu  u oš Starina Novak u Beogradu u centru, kaže da je škola ruinirana, i da nemaju wc. Pita kada će biti sanirana? (Gordana)

 

Beokom je pitanje prosledio OŠ Starina Novak i po dobijanju odgovora gledateljka će sa istim biti upoznata.

 

 

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Petak
Vedro

Trenutna temperatura 30°C

Vedro

Subota
Poslepodnevni pljuskovi

Max: 33°C
Min: 23°C

Poslepodnevni pljuskovi

Vremenska prognoza za 5 dana