Objavljeno: 30.03.2022. 15:35 Izmenjeno: 30.03.2022. 15:35

Palilula, Višnjička banja, Stojana Stoleta Aranđelovića – Gledateljka pita da li može da se osposobi ulično osvetljenje u ovoj ulici. (Mirjana)   U jučerašnjem programu gledateljki smo dostavili odgovor JKP „Javno osvetljenje“ Beograd, u kome su nas za dodatne informacije uputili na preduzeće Elektrodistribucija Srbije.   Odgovor Elektrodistribucije Srbije nalazi se u nastavku: Proverom podataka, […]

Palilula, Višnjička banja, Stojana Stoleta Aranđelovića – Gledateljka pita da li može da se osposobi ulično osvetljenje u ovoj ulici. (Mirjana)

 

U jučerašnjem programu gledateljki smo dostavili odgovor JKP „Javno osvetljenje“ Beograd, u kome su nas za dodatne informacije uputili na preduzeće Elektrodistribucija Srbije.

 

Odgovor Elektrodistribucije Srbije nalazi se u nastavku:

Proverom podataka, koji se odnose na uličnu rasvetu u Ulici Stojana Stoleta Aranđelovića u Višnjici obaveštavamo Vas da je investitor stambenih jedinica na navedenoj adresi izgradio mrežu stubova javnog osvetljenja.

Kako bi stanari rešili problem, neophodno je da se obrate investitoru, jer mreža nikada nije predata u osnovna sredstva Elektrodistribucije Srbije, tako da Elektrodistribucija Srbije nije u mogućnosti da održava tu mrežu.

 

Čukarica, Banovo brdo, Pere Todorovića – Gledateljka pita da li mogu da se poprave trotoari u Ulici Pere Todorovića na Banovom brdu. (Marija)

 

JKP „Beograd put“ radove obavlja po nalogu JP „Putevi Beograda“. Ukoliko postoji saglasnost i izdat nalog, ekipe JKP „Beograd put“ mogu obaviti radove, pa smo molbu naše gledateljke uputili javnom preduzeću „Putevi Beograda“, o čijem odgovoru ćemo je naknadno obavestiti.

 

Palilula, Borča – Gledateljka pita da li mogu da se operu ulice u Borči, Mihajla Šolohova, kao i ulica pored Doma zdravlja. Ulice su veoma prašnjave, blatnjave i prljave. (Ljuba Erceg, 011/32250455)

 

Molbu naše gledateljke za pranje ulica u naselju Borča Beokom je uputio JKP „Gradska čistoća“, kako bi njihove ekipe izašle na predmetne lokacije i preduzele mere u okviru svojih nadležnosti.

 

 

Savski venac, Ljutice Bogdana 20  – Gledateljka ima problem sa potrošnjom struje  i računom od 60.000,00 dinara za EDB brojilo 219147432. Na računu je obračunata samo najskuplja tarifa. Kako mođže da reši problem? (Maja)

 

Gledaoci su nam se već obraćali u vezi sa problemom koji postoji sa mesečnim računom za EDB brojilo 219147432. Odgovor preduzeća Elektrodistribucija Srbije objavili smo u programu u četvrtak, 24. marta 2022. godine (odgovor br. 3).

 

Odgovor Elektrodistribucije Srbije doo Beograd ponovo dostavljamo u celosti:

Dana 22.03.2022. godine ekipa Službe za održavanje MM Ogranka Banovo brdo izašla je na teren u Ulici Ljutice Bogdana  br. 20, izvršila proveru mernog mesta EDB-219147432 i utvrdila da je u tehnički ispravnom stanju.

Konstatovano je da je merni uređaj br.7766349 u ispravnom stanju, da registruje utrošenu električnu energiju po obe tarife i da je u roku overe, na električnoj instalaciji od 19.06.2017. godine. Tom prilikom izvršeno je i vanredno očitavanje mernog uređaja.

Korisnik se za vanredni pregled mernog uređaja može obratiti Direkciji za mere i dragocene metale (DMDM) u Ulici Mike Alasa broj 14 u Beogradu.

 

Savski venac, Maršala Birjuzova 48 – Gledateljka navodi da već četiri meseca stanari ove zgrade čekaju na zamenu led sijalica kod ulaza u zgradu i ispred lifta. (Milana)

 

Pitanje naše gledateljke Milane uputili smo JP „Gradsko stambeno“, kako bismo dobili više informacija o načinu rešavanja problema na koji nam je ukazala.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Petak
Vedro

Trenutna temperatura 30°C

Vedro

Subota
Poslepodnevni pljuskovi

Max: 33°C
Min: 23°C

Poslepodnevni pljuskovi

Vremenska prognoza za 5 dana