Objavljeno: 15.03.2022. 12:40 Izmenjeno: 15.03.2022. 12:40

Ul.Surčinski put 9 m,Ledine-2010.su bili tuženi od strane vodovoda za neisplaćen račun za neka dva meseca(slučajno su se potkrali ti računi,jer u to vreme ni poštari nisu dolazili kao danas).Odmah su svoje obaveze izmirili.Proveravali su od tada da li su obaveze izmirene I svaki put službenici su im to I potvrdili.Međutim,posle toliko godina došao im […]

Ul.Surčinski put 9 m,Ledine-2010.su bili tuženi od strane vodovoda za neisplaćen račun za neka dva meseca(slučajno su se potkrali ti računi,jer u to vreme ni poštari nisu dolazili kao danas).Odmah su svoje obaveze izmirili.Proveravali su od tada da li su obaveze izmirene I svaki put službenici su im to I potvrdili.Međutim,posle toliko godina došao im je na vrata sudski izvršitelj sa nekim dugom ..Imaju sve papire da su izmireni računi,pokazali su im da su čisti,međutim to im nije ništa pomoglo.Šifra potrošača je : 1068207 (Dušanka)

 

Iz JKP BVK odgovaraju:

 

U pitanju je više računa koji nisu plaćani na vreme, te su u skladu sa redovnom procedurom pokrenuti postupci izvršenja pred tada nadležnim sudovima i to 2004. i 2010. godine.

Shodno izmenama u Zakonu, predmeti su prešli u nadležnost javnih izvršitelja.

U oba predmeta glavni dugovi su plaćeni sa zakašnjenjem, te je ostalo da se izmire još kamate i troškovi izvršitelja.

JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija“ izlazi u sustret svojim korisnicima tako što omogućava plaćanje duga na rate.

 

Lipetska ulica, Karaburma, u pitanju je slepa ulica koja nema trotoar, škola je blizu, mnogo dece. Da li može da se stavi oznaka da je ulica slepa i da su deca na putu? (Zora)

 

Iz Sekretarijata za saobraćaj su nam odgovorili sledeće:

 

Obaveštavamo Vas da je Sekretarijat za saobraćaj izdao rešenje JKP „Beograd put“ za postavljanje znaka „slepi put“ na predmetnoj lokaciji.

 

Altina-kada će da puste struju jačine koju plaćaju.Imaju 3-faznu struju od 350V a ne dobiju često ni 200V,kvare im se aparati.Ima mnogo priključaka,a struja svakim danom sve slabija. (Mirjana)

 

Za rešavanje ovog pitanja potrebno je da gledateljka dostavi tačnu adresu i ID brojila kako bi ekipe Elektro distribucije mogle da izvrše odgovarajuća merenja posle čega će dostaviti odgovor sa kojim će gledateljka biti upoznata.

Ripanj-kada će da se rade trotoari od stare klinike neuropsihijatrije do škole.Deca idu glavnom ulicom,gde se vozi preko 100/h.Nemaju trotoare,niti pešačke prelaze,niti ležeće policajce. (Milana)

 

Iz GO Voždovac su odgovorili sledeće:

 

Zelimo da Vas obavestimo da  je trotoar u planu na deonici koju ste naveli.Uskoro krecu radovi.Radove izvodi JP Putevi Srbije.

 

Padinska Skela, Jovana Ševića 16 – Iz grada je obećano da će biti urađena ulazna vrata zgrade, postavljeni poštanski sandučići, i uređen prilaz zgradi. Od obećanja do danas ništa nije urađeno, kada će biti? (Zorka)

 

Iz JP Gradsko stambeno odgovaraju:

 

Predmetna stambena zajednica nema zaključen ugovor o održavanju sa ovim javnim preduzećem.

 

Samim tim, ne postoje nikakva prava niti obaveze između JP „Gradsko stambeno“ i navedene zgrade.

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Petak
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 24°C

Pretežno vedro

Subota
Poslepodnevni pljuskovi

Max: 32°C
Min: 20°C

Poslepodnevni pljuskovi

Vremenska prognoza za 5 dana