Objavljeno: 07.03.2022. 14:26 Izmenjeno: 07.03.2022. 14:26

Gledalac je potrošio 65 kilovata struje preko redovne potrošnje. U konačnom obračunu za predhodni mesec naplaćeno je 171 kilovat. Zašto? (Radiša)   Da bi gledaocu odgovorili na postavljeno pitanje potrebno je da nam dostavi tačnu adresu i broj ED brojila kako bi mogli dobiti odgovor od nadležnih službi EPS-a.     Gledateljka pita u čijoj […]

Gledalac je potrošio 65 kilovata struje preko redovne potrošnje. U konačnom obračunu za predhodni mesec naplaćeno je 171 kilovat. Zašto? (Radiša)

 

Da bi gledaocu odgovorili na postavljeno pitanje potrebno je da nam dostavi tačnu adresu i broj ED brojila kako bi mogli dobiti odgovor od nadležnih službi EPS-a.

 

 

Gledateljka pita u čijoj je nadležnosti šaht koji se nalazi u  ulici Tošin bunar ispred broja 174? (Bojana)

 

Iz JKP BVK odgovaraju:

 

Na predmetnoj lokaciji nema gradske kanalizacione mreže koja je u sistemu održavanja BVK i ne postoji informacija na koji način su građani povezali internu kanalizaciju. Na ovoj lokaciji nedostaje infrastruktura i potrebno je da se obrate Direkciji za građevinsko zemljište i izgradnju grada Beograda za trajno rešenje problema.

 

 

Najveće sklonište (kapaciteta 1000 ljudi) na Senjaku  izdato je Vinariji Panajotović. Gledateljka pita zašto? (Sena)

 

S obzirom da gledateljka nije precizirala tačnu lokaciju skloništa preporučujemo joj da se za rešavanje ovog pitanja obrati Javnom preduzeću za skloništa Novi Beograd,Bulevar Mihajla Pupina 117a,telefoni 011/ 3073 – 626;011/ 3073-623 i 011/ 3073 – 681, gde će dobiti sve informacije u vezi davanja u zakup nepokretnosti u javnoj svojini.

 

Dom zdravlja u Resniku više  nema službe ginekologije i stomatologije, nego pacijente šalju u DZ na Kanarevom brdu ili privatno?    Kada će ove služne biti vraćene u   DZ u Resniku?  (Nevena)

Iz DZ Rakovica su nam odgovorili sledeće:

 

Zdravstvene stanice Kanarevo brdo, Resnik kao i Labudovo brdo su sastavni deo DZ Rakovica.

Stomatoloska sluzba u zdravstvenoj stanici Resnik nikada nije prestajala sa radom.Pre podne radi Dr Marija Garić.

U OŠ ,,Kosta Abrasević“ radi Dr Saša Vukelja.

Usled velikog broja zaraženih u prethodnom periodu, morali smo pacijente iz zdravstvene stanice ginekologije Resnik preusmeravati na punkt Kanarevo brdo. Sada služba ginekologije funkcinise normalno.

Gledateljka sa Zvezdare pita  da li mogu da se srede parkovi oko Čingrijine ulice i da li može da se obeleže koji su parkovi za decu a koji za pse, jer u tim parkovima oko vrtića  je mnogo pasa. (Nada)

 

Iz JKP Zelenilo Beograd odgovaraju:

 

Obaveštavamo Vas da je JKP“Zelenilo-Beograd“ u proteklom periodu izvršili sledeće radove na javnim zelenim površinama u ulici Čingrijina:

Izvršeni su radovi  na sanaciji stabala od snegoloma , utovar i odvoz granjevine.

Izvršeno je grabuljanje lista sa utovarom i odvozom.

Izgradnja Pet zone za igru pasa na predmetnoj lokaciji nije u planu , jer  se u neposrednoj blizini nalazi  Zvezdarska šuma koja omogućava igru i šetnju vlasničkih ljubimaca

 

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Nedelja
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 18°C

Pretežno vedro

Ponedeljak
Promenljivo oblačno

Max: 22°C
Min: 14°C

Promenljivo oblačno

Vremenska prognoza za 5 dana