Objavljeno: 03.03.2022. 13:33 Izmenjeno: 03.03.2022. 13:33

Gledateljka  moli za informaciju zašto njen sin koji ima 26. godina i uredno je prijavljen nije dobio pomoć države od 100 eura. (Slavka)   Preporučujemo gledateljki da se za rešavanje ovog pitanja obrati neposredno Ministarstvu finansija – Upravi za trezor Beograd Pop Lukina 7-9,telefon 011/ 3202 – 300,od kojih će dobiti sve neophodne informacije vezane […]

Gledateljka  moli za informaciju zašto njen sin koji ima 26. godina i uredno je prijavljen nije dobio pomoć države od 100 eura. (Slavka)

 

Preporučujemo gledateljki da se za rešavanje ovog pitanja obrati neposredno Ministarstvu finansija – Upravi za trezor Beograd Pop Lukina 7-9,telefon 011/ 3202 – 300,od kojih će dobiti sve neophodne informacije vezane za pomoć države.

Voždovac, Pinosava – Kanalizaciona mreža je urađena 2010. godine i gledateljku interesuje kada će domaćinstva u ovom naselju biti priključena na mrežu. (Živica )

 

Iz JKP BVK odgovaraju:

 

Do okončanja izgradnje postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda u Pinosavi, kanalizaciona mreža u ovom delu grada neće biti u funkciji. Priključci na kanalizacionu mrežu biće realizovani nakon što celokupan sistem bude pušen u rad.

 

Sve svoje račune gledalac  plaća preko trajnog naloga, ali ga interesuje zbog čega ne dobija umanjenje od 5%. (Velimir)

 

Iz JKP Infostan tehnologije odgovaraju sledeće:

 

Svim korisnicima koji nemaju neizmirene obaveze prema Sistemu objedinjene naplate, na računu su unapred obračunati popust od 5% za plaćanje do roka dospeća za popust, koji je naveden na svakom mesečnom računu. Popust od 6% obračunava se unapred korisnicima koji šest meseci koriste u kontinuitetu popust pri plaćanju. Popust od 7% obračunava se korisnicima koji godinu dana u kontinuitetu koriste popust pri plaćanju.

 

U skladu sa navednenim, svim redovnim platišama koje nemaju dugovanja i plaćaju svoje račune do datuma dospeća za popust obračunavaju se popusti od 5, 6 ili 7 %, u zavisnosti od kontinuiteta prilikom korišćenja popusta.

 

Za detaljnu proveru navoda korisnika koji Vam se obratio, neophodno je da nam dostavite podatke (IDENT broj). Ukoliko postoji neko neizmireno dugovanje iz prethodnog perioda, popust će nastaviti da se obračunava onog momenta kada dug bude izmiren u celosti.

 

Gledateljka pita da li može da se uvede linija mini busa koja bi išla  kroz ulicu Ratka Nemanjića  naselje Mali zbeg. (Dragica)

 

Beokom je pitanje prosledio Sekretarijatu za javni prevoz i po dobijanju odgovora gledateljka će sa istim biti upoznata.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Petak
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 32°C

Pretežno vedro

Subota
Sunčano

Max: 34°C
Min: 22°C

Sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana