Objavljeno: 13.01.2022. 11:49 Izmenjeno: 13.01.2022. 11:49

U ulici Dr Ivana Ribara na Novom Beogradu je bio požar, izgoreo je stan na 11 spratu, od tada liftovi ne rade a zgrada ima 14 spratova, djubre iz pomenutog stana nije izneseno, a čovek koji je tu živeo skupljao je sekundarne sirovine i sada spava u podrumu, kako da rešimo ove probleme?(Nevenka)   Preporučujemo […]

U ulici Dr Ivana Ribara na Novom Beogradu je bio požar, izgoreo je stan na 11 spratu, od tada liftovi ne rade a zgrada ima 14 spratova, djubre iz pomenutog stana nije izneseno, a čovek koji je tu živeo skupljao je sekundarne sirovine i sada spava u podrumu, kako da rešimo ove probleme?(Nevenka)

 

Preporučujemo gledateljki da se za rešavanje ovog pitanja obrati Upravniku stambene zajednice koji će uspostaviti kontakt sa službama nadležnim za rešavanje pitanja koje je postavila.

Problem elektrane, Slanački put 78, da li toplana u Višnjičkoj banji može da zagreje sve zgrade koje su sazidane i prikljucene, pogotovo što ima novih zgrada, jer se oni smrzavaju. (Branka)

 

Po ovom pitanju gledateljka je već dva puta dobila odgovor od JKP Beogradske elektrane i isti ponavljamo u celosti:

Molimo da gledateljka dostavi potpune podatke u vezi kvaliteta grejanja u Višnjičkoj banji ( adresa, br. objekta , broj stana, prezime korisnika) Ukoliko ima problem sa grejanjem potrebno je da se reklamacija prijavi dispečerskom centru na broj 011/2093 011,  terenska ekipa će izaći na teren.

 

Pitanje je da li će dobiti subvencije (energettska efikasnost ) opština Palilula, dobili su subvencije samo u centru opštine a obod ne. Tako je gledateljka dobila informaciju. Novo naselje, Slanci nisu u planu za subvencije.(Živana)

Preporučujemo gledateljki da  na sajtu GO Palilula WWW.palilula.org.rs pogleda Javni poziv za sufinansiranje mere energetske efikasnosti na porodičnim kućama i stambenim zgradama na teritoriji grada Beograda – na području Gradske opštine Palilula ili za dobijanje više informacija pozove Kontakt centar na telefon 011/2694 – 429.

 

 

Gledalac  sa Palilule, Krnjača, Pancevacki put,  u vezi stajališta na Pančevačkom putu, linija 108, da li postoji šansa od Poljoprivredne škole do okretnice 108, da se naprave stajališta, ljudi čekaju bez nadstrešnice i negde i    stolice da se stave,  a ima ih u delu   glavnog puta od br 84 do 180  novi deo puta.(Milovan)

 

Beokom je pitanje prosledio Sekretarijatu za javni prevoz i po dobijanju odgovora gledalac će sa istim biti upoznat.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Četvrtak
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 21°C

Pretežno vedro

Petak
Pretežno sunčano

Max: 25°C
Min: 10°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana