Objavljeno: 21.12.2021. 13:13 Izmenjeno: 21.12.2021. 13:13

Ul. Zagorska 38, Zemun- Gledateljka zove u vezi grejanja. Na sajtu Beogradskih elektrana piše da greju preko noći, ali njima je isključeno sinoć u 22h, a jutros ponovo uključeno. Zašto? (Mira)   Iz JKP Beogradske elektrane odgovaraju:   Grejanje noću je nižeg temperaturnog režima, odnosno temperatura vode u radijatorima je niža. Terenska ekipa JKP “Beogradske […]

Ul. Zagorska 38, Zemun- Gledateljka zove u vezi grejanja. Na sajtu Beogradskih elektrana piše da greju preko noći, ali njima je isključeno sinoć u 22h, a jutros ponovo uključeno. Zašto? (Mira)

 

Iz JKP Beogradske elektrane odgovaraju:

 

Grejanje noću je nižeg temperaturnog režima, odnosno temperatura vode u radijatorima je niža. Terenska ekipa JKP “Beogradske elektrane”po prispelom pitanju  proverili Vaše navode i utvrđeno je da  toplotna podstanica radi u automatskom rezimu.

 

Palilula, naselje Višnjica –  pre 2 godine kada je MTS postavljao optičke kablove  ostala su udubljenja (rupe) u 109. novoj  u smeru iz grada. Vremenom te rupe postaju sve veće. Kada će biti sanirane? (Jelena).

 

Iz Telekoma su nam odgovorili da je proverom  utvrđeno da oštećenje kolovoza za koji gledateljka pita nije nastalo prilikom izvođenja radova od strane Telekom Srbija. Potrebno je da gledateljka dostavi preciznu informaciju ko je izvodio radove kako bi mogli da proverimo njene navode.

 

Borča – Da li je i za kada planirana izgradnja kanalizaciono mreže u ovom naselju. Obećano je više puta, ali se stalo na obećanjima. (Slavko)

 

Iz Direkcije za GGZ odgovaraju:

 

U toku je priprema tendera za izgradnju 80 kilometara kanalizacije na području naselja Krnjača, sa kolektorima u Zrenjaninskom putu, Borči i Kotežu i sa rekonstrukcijom crpnih stanica. Po završetku izgradnje primarnih objekata moći će da se planiraju aktivnosti na pripremi za izgradnju sekundarne fekalne kanalizacije u naselju Borča.

 

Kod promene naziva ulica da li može na novim tablama da bude kratko obrazloženje novog imena? (Branka)

 

Iz Sekretarijata za komunalne i stambene poslove su nam odgovorili sledeće:

Shodno članu 33. Zakona o registru prostornih jedinica i adresnom registru („Sl.glasnik RS“, br. 9/20) table sa nazivima ulica koje se izrađuju i postavljaju po nalogu Sekretarijata za komunalne i stambene poslove izrađuju se u skladu sa Knjigom grafičkih standarda koju donosi direktor Republičkog geodetskog zavoda. Table su horizontalne orijentacije izrađene od emajliranog lima, kobaltplave boje, veličine 50h40 cm, natpis je na ćiriličnom i latiničnom pismu i grbom grada Beograda sa leve strane.

Obrazloženje novog naziva ulice se nalazi u Predlogu imenovanja ulice i može se naći u Odluci o dodeli naziva ulice koja se objavljuje u Službenom listu grada Beograda.

 

Ul. Zile Adamoviča 11v, Altina – Sneg koji je padao, do kapije gledateljke,  spustio je kabl sa bandere. Pokušala je da interveniše kod EDB-a ali se na kontakt  telefone danima niko ne javlja. (Gordana)

 

Beokom je pitanje prosledio Elektro distribuciji Beograd i po dobijaNju odgovora gledateljka će sa istim biti upoznata.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Sreda
Vedro

Trenutna temperatura 34°C

Vedro

Četvrtak
Pretežno sunčano

Max: 36°C
Min: 24°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana