Objavljeno: 09.12.2021. 12:17 Izmenjeno: 09.12.2021. 12:19

Zemun, ulica Sremskih boraca 71, stan 4, već dva meseca jedan deo stana ne greje, iz toplane su bili, radili su radijatori par dana i ponovo ne rade. Kome da se obrate? (Radomir)   JKP Beogradske elektrane odgovaraju:   U toku je svakodnevna regulacija sistema grejanja na pojedinim vertikalnim cevnim vodovima -u trpezariji i dnevnim […]

Zemun, ulica Sremskih boraca 71, stan 4, već dva meseca jedan deo stana ne greje, iz toplane su bili, radili su radijatori par dana i ponovo ne rade. Kome da se obrate? (Radomir)

 

JKP Beogradske elektrane odgovaraju:

 

U toku je svakodnevna regulacija sistema grejanja na pojedinim vertikalnim cevnim vodovima -u trpezariji i dnevnim sobama, na kojima se u toku dana menja intenzitet odavanja toplote u tolikoj meri kao da je ovo  odavanje toliko smanjeno kao da ga  praktično i nema.

Ova pojava promene intenziteta se najviše ispoljava u prelaznim temperaturnim režimima, za koje se nadamo da će brzo biti prevaziđene našim svakodnevnim delovanjem na sisteme za dopunjavanje i održavanje statičkih pritisaka u sistemu.

 

Altina –  Imaju problem sa kamionima i šleperima  koji ulaze u naselje iako stoji zabrana teretnih vozila preko 3 tone. Kome da se obrate? (Milenko)

 

Preporučujemo gledaocu da se za rešavanje ovog pitanja obrati MUP –u Srbije , odeljenju saobraćajne policije u čijoj je nadležnosti regulisanje saobraćaja i kontrola sprovođenja Zakona o saobraćaju.

 

Kada će biti rešen problem sa pijaćom vodom za Arapovac, Strmovo, samo su postavljene cevi, ništa nije urađeno, bunari su zagađeni.  (Dragana)

 

Iz Direkcije za GGZ nam odgovaraju:

 

U toku je realizacija ugovora za izvođenje radova na izgradnji vodovodne mreže i hidrotehničkih objekata u naseljima Arapovac i Mirosaljci, a gradi se vodovodna mreža dužine 28,3 km kao i dva rezervoara.

 

Bore Radojevića 7, Železnik, ispred kuće je bandera sa koje su skinuti kablovi, iskrivila se pod uglom od 75 stepeni, preti da padne na kuću. Zvali su službe, ali niko ne rešava problem. Kome da se obrate? (Mile)

 

Beokom je pitanje prosledio Elektrodistribuciji Beograd i po dobijanju odgovora gledalac će sa istim biti upoznat.

 

Gledateljka kaže da nije zadovoljna odgovorom za Čelebićku ulicu i numeraciju odnosno prenumeraciju brojeva zgrada. (Gordana)

 

Beokom je po ovom pitanju izvorno preneo odgovor Sekretarijata za komunalne i stambene poslove  pa preporučujemo gledateljki da se neposredno obrati pomenutom sekretarijatu i iznese svoje primedbe.Adresa Kraljice Marije 1.  telefon 011/7157 – 278 ili meil komunalno.stambeno@beograd.gov.rs

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Utorak
Pretežno oblačno

Trenutna temperatura 12°C

Pretežno oblačno

Sreda
Mogući pljuskovi

Max: 18°C
Min: 9°C

Mogući pljuskovi

Vremenska prognoza za 5 dana