Objavljeno: 22.09.2021. 09:21 Izmenjeno: 22.09.2021. 09:21

Uralska ulica, GO Palilula – gledalac pita kada će biti asfaltiran veliki broj rupa na trotoarima? (Miroljub)   Iz JP „Putevi Beograda“ odgovorili su sledeće:   Obaveštavamo Vas da Ulica Uralska, na teritoriji GO Palilula, trenutno nije u Programu radova Sekretarijata za saobraćaj za 2021. godinu. Program radova Sekretarijata za saobraćaj donosi Gradonačelnik, na osnovu […]

Uralska ulica, GO Palilula – gledalac pita kada će biti asfaltiran veliki broj rupa na trotoarima? (Miroljub)

 

Iz JP „Putevi Beograda“ odgovorili su sledeće:

 

Obaveštavamo Vas da Ulica Uralska, na teritoriji GO Palilula, trenutno nije u Programu radova Sekretarijata za saobraćaj za 2021. godinu. Program radova Sekretarijata za saobraćaj donosi Gradonačelnik, na osnovu predloga i prioriteta koje definišu gradske opštine, a u skladu sa opredeljenim sredstvima budžeta grada Beograda. Uzimajući navedeno u obzir, neophodno je da se obratite nadležnoj gradskoj opštini koja će predložiti da se predmetna ulica uvrsti u predlog Programa radova Sekretarijata za saobraćaj.

 

 

Gledateljka sa Novog Beograda pita da li će sutra biti 50 evra za penzionere? (Radmila)

 

22. septembra država će uplatiti po oko 5.900 dinara pomoći na račune šest grupa građana. U pitanju je 50 evra u dinarskoj protivrednosti, a na spisku će biti svi penzioneri, te korisnici prava na privremenu naknadu: invalidi rada druge i treće kategorije invalidnosti, odnosno preostale radne sposobnosti kao i deca invalidi i korisnici privremene naknade kod PIO fonda.

 

Požeška ulica broj 95 – od 11.avgusta nema vode u instalaciji za kuhinju. Zapušenje ne može da se otpuši, treba da se kopa rupa, ali već 15 dana niko ne dolazi da reši problem. Kome da se obrate?(Milan)

 

Iz JKP BVK odgovaraju:

 

JKP Beogradski vodovod i kanalizacija održava uličnu vodovodnu mrežu zaključno sa vodomerom i uličnu kanalizaciju zaključno sa prvim revizionim silazom. Vodovodne nstalacije od vodomera do objekta i u objektu kao i kanalizaciju uzvodno od prvog revizionog silaza do objekta i u objektu održava vlasnik ili korisnik ili preduzeće sa kojim korisnik ima ugovor o održavanju internih instalacija. Za najveći broj stambenih zgrada to je JP Gradsko stambeno.

 

Gledalac pita zbog čega se na VMA ne radi transplatacija bubrega (pacijent ima donora)?(Nebojša)

 

Beokom je pitanje prosledio Vojno medicinskoj akademiji i po dobijanju odgovora gledalac će sa istim biti upoznat.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Subota
Oblačno

Trenutna temperatura 19°C

Oblačno

Nedelja
Poslepodnevni pljuskovi

Max: 25°C
Min: 18°C

Poslepodnevni pljuskovi

Vremenska prognoza za 5 dana