Objavljeno: 21.09.2021. 09:11 Izmenjeno: 21.09.2021. 09:11

Zemun polje, linija 708, danas ponovo nije realizovan polazak autobusa u 7:08 casova. Gledateljka se žali da ne može da stigne na posao, malo malo pa imaju problem sa ovom linijom. Kome da se obrate?   Iz GSP Beograd su nam odgovorili sledeće:   Dana 16.09.2021 predviđeni polazak u 07:08 sa terminusa „ Zemun polje“ […]

Zemun polje, linija 708, danas ponovo nije realizovan polazak autobusa u 7:08 casova. Gledateljka se žali da ne može da stigne na posao, malo malo pa imaju problem sa ovom linijom. Kome da se obrate?

 

Iz GSP Beograd su nam odgovorili sledeće:

 

Dana 16.09.2021 predviđeni polazak u 07:08 sa terminusa „ Zemun polje“ nije realizovan iz razloga što je vozač morao da napusti radno mesto zbog teže bolesti užeg člana porodice. Pogon u tom trenutku, zbog loše epidemiološke situacije i većeg broja bolavanja, nije imao rezervnog vozača da ostvari predviđeni polazak.

Vama se izvinjavamo na doživljenoj neprijatnosti zbog nerealizovanog polaska.

 

Osnovna skola ‘Stevan Sremac’, Borča, učenici 6 razreda nisu dobili tablete. Kada će ih dobiti?(Elizabeta)

 

Za rešavanje ovog pitanja gledateljka može da se obrati Pozivnom centru za reklamacije na telefon 011/655 – 3699 gde može dobiti sve informacije u vezi sa podelom tableta.

 

Gledateljka je uputila zahvalnost Kliničkom centru, Prvoj hirurškoj klinici, 8 odeljenju. Kaže da su svi lekari i sestre savesni prema pacijentima, posebna zahvalnost dr Velimiru Markoviću i dr Andriji Andriću.(Mirjana)

 

Beokom je pohvalu gledateljke prosledio Kliničkom centru Srbije, s molbom da izraze zahvalnosti prenesu  pomenutim lekarima.

 

Novi Beograd, 3 godine ne radi brojilo, distribucija to ne može da reši, proizvoljno izračunavaju struju, mesečni račun gledateljki iznosi oko 2.200 dinara, a živi sama. Kome da se obrati?(Zagorka)

 

Da bi Beokom zatražio odgovor od nadležnih službi EDB-a , potrebno je da gledateljka dostavi tačnu adresu na kojoj se nalazi brojilo, ime vlasnika, kao i broj predmetnog brojila. Po dobijanju navedenih podataka biće upućen zahtev EDB da ispita navode gledateljke i dostavi odgovor.

 

Gledateljka pita kada će početi radovi na Mirijevskom potoku, pošto još uvek nisu počeli. (Radmila)

 

Beokom je pitanje prosledio Direkciji za gradsko građevinsko zemljište i po dobijanju odgovora gledateljka će sa istim biti upoznata.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Ponedeljak
Vedro

Trenutna temperatura 22°C

Vedro

Utorak
Poslepodnevni pljuskovi

Max: 32°C
Min: 21°C

Poslepodnevni pljuskovi

Vremenska prognoza za 5 dana