Objavljeno: 14.09.2021. 09:22 Izmenjeno: 14.09.2021. 09:22

Kaluđerica, Ivana Milutinovica 31, pukle su cevi za vodu, kvar sa cevima je saniran, ali treba da bude zabetonirana rupa. Mesec dana niko ne dolazi. Kome može da se obrati?(Dragoslav)   Iz JKP BVK su nam odgovorili sledeće:   Obaveštavamo Vas da je nadležni reon otklonio kvar na uličnom cevovodu dana 09.08.2021.god. i isti odjavio […]

Kaluđerica, Ivana Milutinovica 31, pukle su cevi za vodu, kvar sa cevima je saniran, ali treba da bude zabetonirana rupa. Mesec dana niko ne dolazi. Kome može da se obrati?(Dragoslav)

 

Iz JKP BVK su nam odgovorili sledeće:

 

Obaveštavamo Vas da je nadležni reon otklonio kvar na uličnom cevovodu dana 09.08.2021.god. i isti odjavio nadležnom preduzeću da oštećenu površinu nakon naših radova vrate u prvobitno ispravno stanje.

Predmetna površina  će biti vraćena u prvobitno stanje u najkraćem mogućem roku

Napominjemo da se asfaltiranje vrši po prioritetu radova.

 

Republički geodetski zavod, u pitanju je ulica Milana Rakića, Zvezdara. Šest godina gledateljka čeka rešenje iz 1960 godine, odgovor geodetskog zavoda je da će biti rešeno kada dođe na red, gledateljka ne može da legalizuje svoj objekat. (Nada)

 

Preporučujemo gledateljki da se za sve informacije u vezi sa statusom predmeta obrati Info centru Republičkog geodetskog zavoda na telefon 011/6355 – 600 ili meilom info.centar@rgz.gov.rs  ili direkrno RGZ-u na telefone 011/265-2222;011/715-2600 i 011/715-2609,od kojih će dobiti sve neophodne informacije.

 

Gledateljka kaže da je ove godine 80 godina od streljanja civila u Kraljevu. Molba gradu Kraljevu da bude nekog obeležavanja, porodice stradalih bi volele da prisustvuju.(Miroslava)

 

Iz Kabineta gradonačelnika Kraljeva su nam odgovorili:

 

Grad Kraljevo svake godine obeležava 14. oktobar kao Dan sećanja na žrtve fašističkog terora 1941. godine, što će učiniti i ove godine. Građani će blagovremeno biti obavešteni o programu i satnici obeležavanja ovog značajnog datuma za naš grad putem sredstava informisanja.

 

 

Ralja, ukinuta je autobuska stanica, nova je na kilometar udaljena od mesta stanovanja. Zbog čega je ukinuta i kada će biti vraćena?(Bogdanka)

 

Iz Sekretarijata za javni prevoz su nam odgovorili sledeće:

 

Poštovana, stajalište nikada nije legalno postojalo, već je neko postavio stajališni stub kako bi se vozila zaustavljala. Lokacija se nalazi na državnom putu u krivini i ranije nije postojala mogućnost da se uspostavi regularno stajalište. Pokrenuta je procedura kod JP „Putevi Srbije“ kako bi se dobila saglasnost za uspostavljanje stajališta u ovoj zoni.

 

Vojvode Stepe od broja 263-275, sa kolovoza se sliva voda, stanarima ulazi u garaze, stvara se jezero koje je puno smeca, suta.. Prijavili su, ali niko godinu dana ne reaguje.(Živko)

 

Iz JKP BVK sun am odgovorili sledeće:

 

Na osnovu prijave da se sliva voda sa kolovoza u objekte sa kućnim brojevima 263-275 u ulici Vojvode Stepe, obaveštavamo vas da je izlaskom na teren ekipe nadležnog rejona utvrđeno da je ulična kanalizaciona mreža, čije je održavanje u nadležnosti JKP “Beogradski vodovod i kanalizacija“ u ispravnom i funkcionalnom stanju, odnosno da nema nikakvog izlivanja upotrebljenih voda na površinu terena.

Uvidom u evidenciju Kol-centra JKP BVK ustanovljeno je da od početka tekuće godine do danas nije bilo prijava zagušenja ulične kanalizacije na predmetnoj lokaciji. niti postoji aktivan nalog za kvar na uličnoj vodovodnoj mreži.

 

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Nedelja
Sumaglica

Trenutna temperatura 19°C

Sumaglica

Ponedeljak
Mogući pljuskovi

Max: 25°C
Min: 17°C

Mogući pljuskovi

Vremenska prognoza za 5 dana