Objavljeno: 10.09.2021. 12:15 Izmenjeno: 10.09.2021. 12:15

Voždovac – gledateljka pita kada će u opštini Voždovac biti raspisan konkurs za zamenu stolarije u stambenim zgradama? (Sanja)   Nakon raspisivanja Javnog poziva za zamenu stolarije, kotlova za grejanje i izolacije, zinteresovani sugrađani biće obavešteni o svim detaljima preko sredstava javnog informisanja.   Voždovac, Banjica – gledateljka se žali da ‘raste’ novo karton naselje, […]

Voždovac – gledateljka pita kada će u opštini Voždovac biti raspisan konkurs za zamenu stolarije u stambenim zgradama? (Sanja)

 

Nakon raspisivanja Javnog poziva za zamenu stolarije, kotlova za grejanje i izolacije, zinteresovani sugrađani biće obavešteni o svim detaljima preko sredstava javnog informisanja.

 

Voždovac, Banjica – gledateljka se žali da ‘raste’ novo karton naselje, iako je prethodno srušeno. Karton naselje je blizu vojnih objekata. Da li nadležne službe mogu da reaguju i na vreme ga uklone? (Gordana)

 

Beokom je pitanje gledateljke Gordane prosledio Komunalnoj inspekciji GO Voždovac, a njihovi inspektori će izaći na teren, proveriti navode iz prijave i preduzeti mere iz svoje nadležnosti.

 

Čukarica, Požeška – gledateljka se žali da deca u OŠ „Josif Pančić“ časove fizičkog vaspitanja imaju u dvoristu, a nakon časa, presvlače se ne u svlačionicama nego u toaletima. Da li nadležne službe mogu da reaguju? (Živadinka)

 

Poštujući Stručno upustvo Ministarstva prosvete, časovi fizičkog i zdravstvenog vaspitanja se izvode u dvorištu škole, dok god vremenski uslovi dozvoljavaju. U cilju sprečavanja širenja virusa i zaštite dece, učenici su obavešteni da u danima kada imaju čas fizičkog, dolaze sportski obučeni (trenerka, i rezervna majica), što u mnogome smanjuje kontakte koje bi deca ostvarivala. Prostor toaleta uopšte nije predviđen za presvlačenje učenika. Prošle godine na času fizičkog, ovakav sistem organizacije, nije stvarao nikakav problem, odgovorili su iz OŠ „Josif Pančić“.

 

Palilula, Kotež – gledateljka ima problem sa Bus plusom i pita zbog čega ne može da se otkuca karta za dve vožnje (ako ima dve vožnje na njoj, 186,00), kažu da nema dovoljno kredita. (Milojka)

 

Iz Bus plusa su nam odgovorili da im je potrebno više podataka, odnosno broj kartice za prevoz, kako bi proverili o čemu je reč. Gledateljka Milojka može direktno da se obrati Bus plusu i oni će joj u najkraćem mogućem roku poslati detaljan odgovor. Broj telefona korisničkog servisa je 011 7 155 155.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Nedelja
Vedro

Trenutna temperatura 29°C

Vedro

Ponedeljak
Poslepodnevni pljuskovi

Max: 32°C
Min: 21°C

Poslepodnevni pljuskovi

Vremenska prognoza za 5 dana