Objavljeno: 09.09.2021. 10:47 Izmenjeno: 09.09.2021. 10:47

Uralska ulica, GO Palilula – gledalac pita kada će biti asfaltiran veliki broj rupa na trotoarima? (Miroljub)   Iz JP „Putevi Beograda“ odgovorili su sledeće:   Obaveštavamo Vas da Ulica Uralska, na teritoriji GO Palilula, trenutno nije u Programu radova Sekretarijata za saobraćaj za 2021. godinu. Program radova Sekretarijata za saobraćaj donosi Gradonačelnik, na osnovu […]

Uralska ulica, GO Palilula – gledalac pita kada će biti asfaltiran veliki broj rupa na trotoarima? (Miroljub)

 

Iz JP „Putevi Beograda“ odgovorili su sledeće:

 

Obaveštavamo Vas da Ulica Uralska, na teritoriji GO Palilula, trenutno nije u Programu radova Sekretarijata za saobraćaj za 2021. godinu. Program radova Sekretarijata za saobraćaj donosi Gradonačelnik, na osnovu predloga i prioriteta koje definišu gradske opštine, a u skladu sa opredeljenim sredstvima budžeta grada Beograda. Uzimajući navedeno u obzir, neophodno je da se obratite nadležnoj gradskoj opštini koja će predložiti da se predmetna ulica uvrsti u predlog Programa radova Sekretarijata za saobraćaj.

 

Zemun, Ugrinovačka ulica – gledateljka pita zbog čega su otvoreni kontejneri u ovoj ulici? (Jovanka)

 

Beokom je pitanje gledateljke Jovanke prosledio JKP „Gradke čistoća“. Iz ranijih odgovora „Čistoće“ koji su bili vezani za ovu i slične teme uvek su apelovali na građane da prilikom odlaganja smeća zatvaraju poklopce na kontejnerima.

 

Grocka, Mali Mokri lug – gledateljka pita kada će se nastaviti asfaltiranje ulica ka Malom Mokrom Lugu? (Nada)

 

Iz JP „Putevi Beograda“ dobili smo objašnjenje da je potrebno da se pitanje upotpuni navođenjem naziva ulica na koje se pitanje odnosi, jer je jedino tako moguće dati pravi odgovor.

 

Zvezdara, Mirijevo – zbog čega se zoliko dugo čeka na uknjiženje stana u Geodetskom zavodu? Gledateljka ima sve papire, a čeka već godinu dana. (Cvita)

 

Sve informacije u vezi sa predmetom gledateljka može dobiti neposrednim obraćanjem Info centru RGZ-a na telefon 011/6355-600, koji će mu pružiti informacije o statusu predmeta na osnovu uvida u elektronsku pisarnicu. Takođe, ukoliko nije zadovoljna radom Katastra nepokretnosti, gledateljka može uložiti primedbu i putem kontakt forme – „ePrimedbe na rad katastra“ dostupne na sajtu Republičkog geodetskog zavoda (rgz.gov.rs). Pristup aplikaciji je omogućen putem sledećeg linka: https://servisi.rgz.gov.rs/eprimedbe/form/

 

Novi Beograd, gledateljka pita kada počinje subvencija stolarije? (Helena)

 

Nakon raspisivanja Javnog poziva za zamenu stolarije, kotlova za grejanje i izolacije, zinteresovani sugrađani biće obavešteni o svim detaljima preko sredstava javnog informisanja.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Ponedeljak
Vedro

Trenutna temperatura 23°C

Vedro

Utorak
Poslepodnevni pljuskovi

Max: 32°C
Min: 21°C

Poslepodnevni pljuskovi

Vremenska prognoza za 5 dana