Objavljeno: 07.09.2021. 09:24 Izmenjeno: 07.09.2021. 09:24

Palilula, Slanački put – gledateljka se žali na stajališta, na nekim stajalištima ima nadstrešnica, ne nekim ne. Da li na svim stajalistima mogu da budu postavljene?   Iz Sekretarijata za javni prevoz dobili smo odgovor da su na stajalištima na kojima postoje uslovi za postavLjanje nadstrešnica, one i postavLjene. Problem Slanačkog puta su nedovoLjne širine […]

Palilula, Slanački put – gledateljka se žali na stajališta, na nekim stajalištima ima nadstrešnica, ne nekim ne. Da li na svim stajalistima mogu da budu postavljene?

 

Iz Sekretarijata za javni prevoz dobili smo odgovor da su na stajalištima na kojima postoje uslovi za postavLjanje nadstrešnica, one i postavLjene. Problem Slanačkog puta su nedovoLjne širine trotara zbog čega nije ni postojala mogućnost za postavLjanje nadstrešnica na svim stajalištima.

 

Surčin, Jakovo – gledalac kaže da imaju problem sa Poštom, jer već 20 godina ne radi subotom. (Mileta)

 

Gledalac se za odgovor na pitanje može obratiti direktno korisničkom servisu Pošte na brojeve telefona 0700 100 300 ili 011 3607 788. Radno vreme je radnim danima od 8 do 20 časova, a subotom i nedeljom od 8 do 15 časova

 

Savski venac, Senjak, deo kod Careve Curpije – gledateljka se žali na buku koja, sa Save, čak i preko dana, a noću ne mogu da spavaju od buke i muzike, a ekstra su zona stanovanja. (Sena)

 

U narednih nekoliko meseci biće usvojen Zakon u buci kojim će se građani zaštititi od preterane buke sa Ade i priobalja. Komunalni milicioneri imaće veća ovlašćenja moći će da mere buku na licu mesta, da oduzimaju sredstva iz kojih se emituje muzika, pa čak i da zatvore lokale.

 

Novi Beograd, Bežanijska kosa – žitelji ovog naselja žale se na preveliki broj pasa lutalica, a vlasnici pasa ne vode računa o higijeni. (Nebojša)

 

Beokom je problem koji je prijavio gledalac Nebojša prosledio JKP „Veterina Beograd“, gradskom preduzeću, koje zaduženo za poslove komunalne zoohigijene u Beogradu.

 

Gledateljkina unuka je završila osmi razred, na listu zelja je stavila gimnaziju u Beogradu, međutim, raspoređena je u gimnaziju u Mladenovcu. Da li može da se izvrši premeštaj iz Mladenovca u Beograd i kome da se obrati? (Zora)

 

Za premeštaj unuke iz mladenovačke gimnazije u neku drugu gimnaziju gledateljka treba da se pisanim putem obrati Ministarstvu prosvete, Sektoru za srednjoškolsko obrazovanje. Adresa je Nemanjina 22-26. Za dodatne informacije može da se javi na telefon 0113616 524.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Nedelja
Sumaglica

Trenutna temperatura 21°C

Sumaglica

Ponedeljak
Mogući pljuskovi

Max: 25°C
Min: 17°C

Mogući pljuskovi

Vremenska prognoza za 5 dana