Objavljeno: 29.06.2021. 13:32 Izmenjeno: 29.06.2021. 13:32

Grocka ,Vinogradi – Gledateljka kaže da danima imaju restrikcije vode.Pita kada će biti rešeno ovo pitanje na nivou opštine? (Vida) Iz GO Grocka su nam odgovorili sledeće: Zbog zahvatanja vode iz arterskih bunara, u kojima u letnjim periodima opadne nivo vode, restrukcije su jedia opcija da se nedovoljna količina vode pravednije rasporedi na veći broj […]

Grocka ,Vinogradi – Gledateljka kaže da danima imaju restrikcije vode.Pita kada će biti rešeno ovo pitanje na nivou opštine? (Vida)

Iz GO Grocka su nam odgovorili sledeće:

Zbog zahvatanja vode iz arterskih bunara, u kojima u letnjim periodima opadne nivo vode, restrukcije su jedia opcija da se nedovoljna količina vode pravednije rasporedi na veći broj stanovnika. Trajno rešenje problema je priključenje sistema na regionalni cevovod Makiš-Mladenovac koji je u izgradnji. Očekujemo da će sva naselja biti prikačena na gradski vodovod do kraja 2023.

Mali mokri lug –  Gledalac kaže da nemaju vodu u naselju leti tokom celog dana i da dolazi samo uveče. Pita kada će problem biti rešen? (Radomir)

Iz JKP BVK su nam odgovorili sledeće:

U Kontakt centru Beogradskog vodovoda nema zabeležnih pritužbi građana na nestašicu vode u ovom delu grada. Mogući pad pritisak ili manjak vode javlja se pri višednevnim povećanim dnevnim temperaturama vazduha zbog nenamenske potrošnje vode, koja je naročito izražena u rubnim delovima grada, u odnosu na centralne gradske zone.

Apelujemo na sve sugrađane da savesnim i odgovornim odnosom, racionalno i namenski koriste vodu iz gradskog vodovoda i na taj način omoguće da svaki Beograđanin u svakom trenutku ima dovoljno pijaće vode.

Grocka –  gledalac kaže da često nemaju vode . Pita o čemu se radi? (Rade)

Iz JP Vodovod Grocka su nam odgovorili sledeće:

Poštovani   Vodovod Grocka vrši restikcije vode  na   područiju   samog mesta  Grocka  (ako je mesto Grocka u pitanju obzirom da stranka nije napisala samo mesto stanovanja)   koje će od 24.06.2021 godine biti pooštrene te će se umesto svakog drugog, isključiovati niži  delovi svakog dana kako bi vodu dobile druge i treće visinske zone, na kojima trenutno postoji problem u samom naselju Grocka.

Novi Beograd,ulica dr Ivana Ribara 120 – Gledateljka kaže da nema jeftinu struju. Pita kada će kvar biti popravljen? (Vera)

Iz EPS distribucije su nam odgovorili sledeće:

Postupajući po prigovoru korisnika, a u vezi ispravnosti MTK uređaja za merna mesta na adresi Dr Ivana Ribara broj 120 obaveštavamo Vas da su nakon izvršene kontrole i pregleda merno razvodnog ormana  ovlašćena lica Elektrodistribucije Srbije, ogranka Zemun zamenila MTK uređaj na predmetnoj adresi, kao i merni uređaj za merno mesto podnosioca prigovora, ED broj 371735150.

Zbog neispravnog funkcionisanja uređaja za upravljanje tarifama  nadležna služba će izvršiti ispravku registrovanih podataka za navedeni period, odnosno ukupno registrovana potrošnja  električne energije za mesec jun 2021. godine rasporediće se prema odnosu ostvarenih vrednosti po tarifama u odgovarajućem predhodnom periodu kada je registracija bila ispravna.

Kumodraž, Remetinska 21 b – gledalac se žali  da 5 meseci nije dobio izveštaj o penziji. Račune dobija nakon svakog roka za plaćanje, poštari se pravdaju malim platama. Kome da se obrati? (Prvoslav)

Iz JP Pošte Srbije odgovaraju sledeće:

JP „Pošta Srbije” se zahvaljuje gledaocu na pitanjima.

Za informacije o izveštaju o penziji, potrebno je da se gledalac javi banci kod koje ima otvoren račun preko kog prima penziju.

Vezano za drugo pitanje koje se odnosi na kašnjenje računa, gledalac može da se obrati Kontakt centru Pošte Srbije, na telefone 0700 100 300 ili 011 3607 788.

Kontakt Centar radi radnim danima od 8 do 20 časova, a subotom i nedeljom od 8 do 15 časova.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Subota
Slab sneg

Trenutna temperatura 0°C

Slab sneg

Nedelja
Moguć sneg

Max: 2°C
Min: 0°C

Moguć sneg

Vremenska prognoza za 5 dana