Objavljeno: 22.06.2021. 10:54 Izmenjeno: 22.06.2021. 10:54

Gledateljka se žali na Telekom – MTS i kaže da 16 dana nema signal za televizor. Zvala je i rekli su joj da popravi sama. Pita kome da se obrati? (Gordana) Iz Telekoma Srbije su nam odgovorili sledeće: Pitanje gledateljke je prosleđeno Korisničkom servisu Telekoma Srbija koji je kontaktirao korisnicu. Najbrži put da se reše […]

Gledateljka se žali na Telekom – MTS i kaže da 16 dana nema signal za televizor. Zvala je i rekli su joj da popravi sama. Pita kome da se obrati? (Gordana)

Iz Telekoma Srbije su nam odgovorili sledeće:

Pitanje gledateljke je prosleđeno Korisničkom servisu Telekoma Srbija koji je kontaktirao korisnicu.

Najbrži put da se reše korisnička pitanja je obraćanje direktno korisničkom servisu pozivanjem Korisničkog servisa, u mts poslovnici ili elektronskim putem, slanjem zahteva na adresu mtsinfo@telekom.rs

Novi Beograd,Jurija Gagarina 75 – Problem sa liftom, vikendom ne radi. Gledalac pita kada će biti popravljen? (Aleksandar)

Iz JP Gradsko stambene odgovaraju:

Stručna služba JP “Gradsko stambeno”, izašla je po prijavi na teren i isti dan otklonila kvar.

Želimo da naglasimo da je predmetni lift star 46 godina, a da je radni vek liftova u proseku 25 godina. Ujedno, podsecamo stambenu zajednicu da je potrebno da lift bude ili remontovan ili zamenjen novim. Investicija u remont i zamenu liftova je veoma bitna zbog bezbednosti svih stanara, a ovo preduzeće jedino u regionu daje mogućnost otplate i na do 60 mesečnih rata.

Novi Beograd, Gandijeva 104 – Gledateljka kaže da lift ne radi 12 dana . Pita kada će biti popravljen? (Ljiljana)

Iz JP Gradsko stambeno su nam odgovorili sledeće:

Što se tiče predmetnog lifta, isti nije u pogonu jer mu je izgoreo motor.Radni vek mu je 25 godina, a isti je star 37.

Da bi lift bio vraćen u pogon, neophodno je izvršiti njegov remont. Stambena zajednica je 6.11.2019. pismenim putem obaveštena o starosti i dotrajalosti lifta, te neophodnosti da se izvrše navedeni radovi.

Po dogovoru sa upravnikom stambene zajednice koja je o neophodnosti radova ponovo pismenim putem obaveštena 14.06.2021. stručne službe preuzeća su odmah izašle na teren i sačinile neophodan predmer, a već tokom sledeće nedelje upravniku će biti dostavljena ponuda za remont predmetnog lifta.

Da bi takvi radovi bili izvedeni, neophodno je da stambena zajednica prihvati ponudu za izvođenje radova.

Manić – Gledateljka pita kada će Manić dobiti vodovod? (Ana)

Iz Direkcije za gradsko građevinsko zemljište odgovaraju:

Naselje Manić u Barajevu pripada zoni vodosnabdevanja za koju je neophodno realizovati rezervoar „Vis“ iz koga će se snabdevati potrošači ovog naselja.

Da bi se realizovao rezervoar „Vis“ i vodovodna mreža u naselju Manić prethodno je potrebno da se završi izgradnja rezervoara „Vrapče brdo“ iz koga je planirano odvajanje primarnog cevovoda do rezervoara „Vis“ za vodosnabdevanje naselja Manić. U toku su pripreme za početak izgradnje rezervoara „Vrapče brdo“ i „Brđanski kraj“ u Barajevu, a realizacija rezervoara „Vis“ će se planirati narednim programima.

Gledalac kaže da redovno vozi bicikl po Savskom keju i žali se na veliki broj komaraca. Pita kada će biti prskani? (Aleksandar)

Iz JKP Gradska čistoća odgovaraju:

Sektor ekologije i unapređenja životne sredine JKP „Gradska čistoća“ sprovodiće 21.6.2021. tretman  suzbijanja odraslih formi komaraca uređajima sa zemlje na Savskom keju.

Suzbijanje odraslih formi komaraca će se sprovoditi u periodu od 19 do 24 časa.

Preparati koji se koriste za suzbijanje komaraca registrovan je od strane Ministarstava za zaštitu životne sredine i upisan u Privremenu listu biocidnih proizvoda. Bezbedan je po zdravlje ljudi i životinja, pa sugrađani ne treba da strahuju.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Ponedeljak
Pretežno oblačno

Trenutna temperatura 1°C

Pretežno oblačno

Utorak
Promenljivo oblačno

Max: 6°C
Min: -1°C

Promenljivo oblačno

Vremenska prognoza za 5 dana