Objavljeno: 18.06.2021. 09:00 Izmenjeno: 18.06.2021. 09:00

Dušana Jovanovića 2. – Gledateljka se žali na buku i nepoštovanje radnog vremena restorana „Daš“. Pita kome da se obrati? (Nada)   Povodom pitanja upućenih Sekretarijatu za inspekcijske poslove, a u vezi sa  radom restorana „Daš“ obaveštavamo Vas sledeće: Turistička inspekcija Sekretarijata za inspekcijske poslove je primila tri predstavke koje se odnose na rad restorana […]

Dušana Jovanovića 2. – Gledateljka se žali na buku i nepoštovanje radnog vremena restorana „Daš“. Pita kome da se obrati? (Nada)

 

Povodom pitanja upućenih Sekretarijatu za inspekcijske poslove, a u vezi sa  radom restorana „Daš“ obaveštavamo Vas sledeće:

Turistička inspekcija Sekretarijata za inspekcijske poslove je primila tri predstavke koje se odnose na rad restorana „Daš“ – u toku 2018, 2019. i 2021.godine. Tokom vršenja nadzora turistička inspekcija nije konstatovala nepravilnosti.

Inspektori ovog sekretarijata svake nedelje vrše noćne kontrole na teritoriji gradske opštine Voždovac, te Vas obaveštavamo da tokom kontrola nije konstatovano prekoračenje radnog vremena, kada je reč o navedenom lokalu.

Napominjemo da građani u trenutku nepoštovanja mera i radnog vremena  ugostiteljskih objekata svoje prijave treba da upute Beokom servisu ili Sekretarijatu za poslove komunalne milicije. Takođe, svoje prijave  mogu proslediti na e-mail adresu Sekretarijata za inspekcijske poslove inspekcija@beograd.gov.rs – te će inspektori, po prijemu predstavke, izvršiti kontrolu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Utorak
Pretežno vedro

Trenutna temperatura -5°C

Pretežno vedro

Sreda
Malo i umereno oblačno

Max: 0°C
Min: -5°C

Malo i umereno oblačno

Vremenska prognoza za 5 dana