Objavljeno: 18.06.2021. 08:59 Izmenjeno: 18.06.2021. 08:59

Batajnica – Gledateljka pita da li može da se omogući prolaz  u Ulici Dalmatinske zagore između brojeva 69 i 71. Prolaz je od značaja jer bi povezivao ulicu Dalmatinske zagore sa ulicama Bosanskom, Školskom i Brodskom. Obraćali su se opštini ali nisu dobili odgovor. (Marta)   Iz Direkcije za GGZ su nam odgovorili sledeće:   […]

Batajnica – Gledateljka pita da li može da se omogući prolaz  u Ulici Dalmatinske zagore između brojeva 69 i 71. Prolaz je od značaja jer bi povezivao ulicu Dalmatinske zagore sa ulicama Bosanskom, Školskom i Brodskom. Obraćali su se opštini ali nisu dobili odgovor. (Marta)

 

Iz Direkcije za GGZ su nam odgovorili sledeće:

 

Izmenama i dopunama programa uređivanja i dodele građevinskog zemljišta za 2021. godinu, koji je usvojila Skupština Grada Beograda, nisu planirane aktivnosti na izgradnji predmetnog prolaza koji bi povezao ulice Dalmatinske zagore i Bosanske krajine.

Na osnovu prioriteta za izgradnju nedostajuće infrastrukture koje dostavljaju sve gradske opštine mogu se razmotriti tehničke i finansijske mogućnosti da se ove aktivnosti uvrste u program uređivanja i dodele građevinskog zemljišta u narednom periodu, a prema procedurama propisanim za kapitalne projekte koji se finansiraju ili sufinansiraju iz javnih prihoda i primanja u smislu zakona kojim se uređuje budžetski sistem.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Petak
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 3°C

Pretežno vedro

Subota
Moguća kiša

Max: 8°C
Min: 1°C

Moguća kiša

Vremenska prognoza za 5 dana