Objavljeno: 17.06.2021. 08:52 Izmenjeno: 17.06.2021. 08:52

Gledateljka pita hoće li biti promenjene klupe u tri renovirana parka oko Bajlonijeve pijace i stavljene klupe sa naslonom umesto ovih što su postavljene bez naslona? (Mirjana)   JKP „Zelenilo-Beograd“, Beograd je, na teritoriji Gradske opštine Stari grad izvršilo sanaciju tri dečja igrališta koja se nalaze u okviru stambenog naselja Dorćol. Radovi na sanaciji, osim […]

Gledateljka pita hoće li biti promenjene klupe u tri renovirana parka oko Bajlonijeve pijace i stavljene klupe sa naslonom umesto ovih što su postavljene bez naslona? (Mirjana)

 

JKP „Zelenilo-Beograd“, Beograd je, na teritoriji Gradske opštine Stari grad izvršilo sanaciju tri dečja igrališta koja se nalaze u okviru stambenog naselja Dorćol.

Radovi na sanaciji, osim obnove igrališta, podrazumevali su i obnovu čvrstih zastopra kao i postavljanje novog parkovskog mobilijara u koji spadaju i klupe sa naslonom. Tako je na dečjem igralištu koje se nalazi na uglu Solunske i Dubrovačke ulice postavljeno je osam klupa sa naslonom, na dečjem igrališti na lokaciji Despota Đurđa 10-12 postavljeno je devet klupa sa naslonom, dok je na obnovljenom igralištu u Pančićevoj ulici br.14 postavljeno sedam klupa sa naslonom.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Ponedeljak
Pretežno oblačno

Trenutna temperatura 0°C

Pretežno oblačno

Utorak
Promenljivo oblačno

Max: 6°C
Min: -1°C

Promenljivo oblačno

Vremenska prognoza za 5 dana