Objavljeno: 15.06.2021. 10:17 Izmenjeno: 15.06.2021. 10:17

Kod Instituta za majku i dete, Paviljon 6, ulica Radoja Dakića 23 na krovu zgrade je sazidana kuća, pre par godina, pitanje da li ista ima dozvolu  i da li je po urbanističkom planu? (Rade)   Iz Sekretarijata za inspekcijske poslove su nam odgovorili sledeće:   Povodom pitanja upućenih Sekretarijatu za inspekcijske poslove, a u […]

Kod Instituta za majku i dete, Paviljon 6, ulica Radoja Dakića 23 na krovu zgrade je sazidana kuća, pre par godina, pitanje da li ista ima dozvolu  i da li je po urbanističkom planu? (Rade)

 

Iz Sekretarijata za inspekcijske poslove su nam odgovorili sledeće:

 

Povodom pitanja upućenih Sekretarijatu za inspekcijske poslove, a u vezi sa objektom u ulici Radoja Dakića 23, obaveštavamo Vas sledeće:

Odeljenje za građevinske i komunalne poslove  i investiciono projektovanje Uprave GO Novi Beograd izdalo je građevinsku dozvolu od 10.08.2016. godine kojom je odobreno izvođenje radova na rekonstrukciji i nadogradnji dela postojećeg objekta  krovne terase, radi formiranja jedne stambene jedinice na 6. spratu stambenog objekta u Novom Beogradu, Ulica Radoja Dakića br.23, čime se postojeća spratnost objekta Po+P+5 menja u Po+P+6.

Za navedene radove izdata je i upotrebna dozvola.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Subota
Slab sneg

Trenutna temperatura 1°C

Slab sneg

Nedelja
Oblačno

Max: 3°C
Min: 1°C

Oblačno

Vremenska prognoza za 5 dana