Objavljeno: 09.06.2021. 10:17 Izmenjeno: 09.06.2021. 10:17

Rakovica, Oplenačka, Dom zdravlja Labudovo brdo – gledateljka pita da li je moguće da se ispred novog Doma zdravlja Labudovo brdo postave stubići koji bi sprečili parkiranje neposredno ispred ulaza u dom zdravlja da bi građani mogli nesmetano da se kreću ili da se napravi poseban parking pored  doma zdravlja? (Marina)   Sekretarijat za saobraćaj […]

Rakovica, Oplenačka, Dom zdravlja Labudovo brdo – gledateljka pita da li je moguće da se ispred novog Doma zdravlja Labudovo brdo postave stubići koji bi sprečili parkiranje neposredno ispred ulaza u dom zdravlja da bi građani mogli nesmetano da se kreću ili da se napravi poseban parking pored  doma zdravlja? (Marina)

 

Sekretarijat za saobraćaj nema u planu postavljanje saobraćajnih stubića na predmetnoj lokaciji.

Kontrolu poštovanja saobraćajnih propisa vrši Uprava saobraćajne policije za grad Beograd i Komunalna milicija, te je po pitanju nepropisano parkiranih vozila potrebno kontaktirati nadležne institucije.

Nedostatak parking mesta u pojedinim delovima grada ne može se obezbediti u okviru regulacije ulice. Nedostatak parking mesta  predstavlja urbanistički problem. Rešavanju problema prvenstveno treba pristupiti izgradnjom dodatnih kapaciteta za parkiranje izvan regulacije ulice na slobodnim i unutarblokovskim površinama.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Četvrtak
Slaba kiša

Trenutna temperatura 4°C

Slaba kiša

Petak
Moguća kiša

Max: 8°C
Min: 4°C

Moguća kiša

Vremenska prognoza za 5 dana