Objavljeno: 08.06.2021. 09:21 Izmenjeno: 08.06.2021. 09:21

Batajnica – u ulici Slobodana Macure i Braće Smiljanić nema uličnih slivnika i sva voda se sliva ka kućama, tri godine je  upućivao zahteve   opštini, Beograd putu i Vodovodu i kanalizaciji ali niko nije preuzeo odgovornost, da li može da se sanira postojeći problem? (Stanko)   Iz JKP BVK su nam odgovorili sledeće:   Beogradska […]

Batajnica – u ulici Slobodana Macure i Braće Smiljanić nema uličnih slivnika i sva voda se sliva ka kućama, tri godine je  upućivao zahteve   opštini, Beograd putu i Vodovodu i kanalizaciji ali niko nije preuzeo odgovornost, da li može da se sanira postojeći problem? (Stanko)

 

Iz JKP BVK su nam odgovorili sledeće:

 

Beogradska kanalizacija održava kanalizacionu mrežu za odvođenje atmosferskih voda u delu ulica Slobodana Macure i Braće Smiljanića, i to Ulici Slobodana Macure u delu oko obilaznice, dok u Ulici braće Smiljanića slivničke mreže ima u delu od Vojvođanske ulice do Ulice majora Zorana Radosavljevića. Prema evidenciji Kontakt centra JKP BVK, nema aktivnih naloga u vezi sa zagušenjem uličnih slivnika u ovom delu grada.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Utorak
Pretežno oblačno

Trenutna temperatura -2°C

Pretežno oblačno

Sreda
Malo i umereno oblačno

Max: 0°C
Min: -5°C

Malo i umereno oblačno

Vremenska prognoza za 5 dana