Objavljeno: 20.05.2021. 09:31 Izmenjeno: 20.05.2021. 09:31

Gledateljka pita da li ima rešenje za svakodnevne višesatne gužve u ulici Cara Dušana u Zemunu, posebno na deonici Galenika Saobraćajna škola u Zemunu? (Mirjana)   Iz Sekretarijata za saobraćaj su nam odgovorili sledeće:   Na zahtev JKP „Beogradske elektrane“ Sekretarijat za saobraćaj je izdao rešenje za izmenu režima saobraćaj po fazama u ulicama: Cara […]

Gledateljka pita da li ima rešenje za svakodnevne višesatne gužve u ulici Cara Dušana u Zemunu, posebno na deonici Galenika Saobraćajna škola u Zemunu? (Mirjana)

 

Iz Sekretarijata za saobraćaj su nam odgovorili sledeće:

 

Na zahtev JKP „Beogradske elektrane“ Sekretarijat za saobraćaj je izdao rešenje za izmenu režima saobraćaj po fazama u ulicama: Cara Dušana, Batajnički drum, saobraćajnicama T6 i T7, radi izvođenja radova na izgradnji distributivne toplovodne mreže sa priključcima.

Prva faza radova u Ulici cara Dušana trajala je od 07.05. do 16.05.2021. godine, sledeća je počela 17.05. i traje do 21.05.2021. godine. Naredne četiri faze su takođe u Ulici cara Dušana i traju do 19.06.2021. godine. Nakon toga radovi nastavljaju saobraćajnicom T7 i traju do 07.09.2021. godine.

S obzorom da i u redovnom režimu saobraćaja kapacitet ovih ulica nije dovoljan da opsluži postojeće saobraćajne potrebe i stvaraju se kolone vozila, i u privremenom režimu saobraćaja dok traju radovi očekivano je da na ovoj deonici dolazi do zagušenja.

Saobraćajni projekat koji je overio ovaj sekretarijat prilagodio je režim saobraćaja kako bi se radovi obavljali bezbedno i minimizirao uticaj na funkcionisanje saobraćaja. Međutim, u ograničenim okolnostima ne postoji dodatni kapacitet za preusmeravanje saobraćaja.

Na zahtev Ministarstva unutrašnjih poslova, Direkcije policije, Policijske uprave za grad Beograd, Uprave saobraćajne policije semafori na raskrsnici Cara Dušana – T6 prebačeni su u režim rada „žuti treptač“ od 7 do 20 sati.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Petak
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 32°C

Pretežno vedro

Subota
Sunčano

Max: 34°C
Min: 22°C

Sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana