Objavljeno: 17.05.2021. 12:10 Izmenjeno: 17.05.2021. 12:10

Gledateljka pita da li pacijenti koji su skoro preležali kovid, a koji ne mogu da prime vakcinu do kraja maja, mogu da se prijave za 3.000 dinara od države koju dobijaju vakcinisani? (Slavica)  Svi građani iznad 16 godina koji su vakcinisani makar jednom dozom do 31. maja, moći da se prijave za dodatnu pomoć od […]

Gledateljka pita da li pacijenti koji su skoro preležali kovid, a koji ne mogu da prime vakcinu do kraja maja, mogu da se prijave za 3.000 dinara od države koju dobijaju vakcinisani? (Slavica)

 Svi građani iznad 16 godina koji su vakcinisani makar jednom dozom do 31. maja, moći da se prijave za dodatnu pomoć od 3.000 dinara od 1. do 15. juna, kao i da novac dobiju do 20. juna.

Prijava će biti ista kao za pomoć od 30 plus 30 evra, preko sajta Uprave za trezor i svako ko se prijavi, do 20. juna će dobiti i ovu dodatnu pomoć“,

Najstariji sugrađani koji su se vakcinisali, ne moraju da se prijavljuju ni za ovu pomoć, kao ni za isplatu 30 plus 30 evra.

Gledalac je privatno uradio magnetnu rezonancu. Pita koja je procedura za smeštaj na bolničko lečenje? (Danilo)

 Za rešavanje ovog pitanja potrebno je da se gledalac obrati izabranom lekaru u svom domu zdravlja, koji će na osnovu raspoloživih termina zakazati bolničko lečenje.

Gledalac pita  da li će se u skorije vreme postaviti  kamere u Jajincima kod osnovne škole  pošto je u četvrtak, 13.05.2021. bio pokušaj otmice deteta iz te škole? (Aleksandar)

Beokom je pitanje prosledio MUP-u Srbije i po dobijanju odgovora gledalac će sa istim biti upoznat.

 Blok 70 – Međublokovske pešačke prelaze nisu ofarbali iako je ekipa bila i ofarbala velike pešačke prelaze što je za pohvalu. Gledalac pita kada će i međublokovski prelazi biti ofarbani? (Aleksandar)

Iz JP Putevi Beograda su nam odgovorili sledeće:

 Povodom Vašeg pitanja, koje se odnosi na obnavljanje horizontalne saobraćajne signalizacije na više lokacija u Bloku 70 na teritoriji GO Novi Beograd, obaveštavamo Vas sledeće:

Nadzorni organ JP „Putevi Beograda“ izdao je nalog izvođaču radova da se na predmetnim lokacijama obnovi navedena saobraćajna signalizacija u skladu sa zakonskom regulativom.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Nedelja
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 32°C

Pretežno vedro

Ponedeljak
Sunčano

Max: 34°C
Min: 22°C

Sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana