Objavljeno: 13.05.2021. 09:22 Izmenjeno: 13.05.2021. 09:22

5. 07. maja između 12-13 sati, poštar iz pošte u Ustaničkoj,  prošao je ulicom Velizara Kosanovića i u dvorište kuće ubacio paket sa vitaminima bez imena kome pripada. S obzirom da u tom dvoriuštu žive tri penzionera gledalac pita  kome od njih je paket namenjen? (Dragan) Iz JP Pošte Srbije smo dobili sledeći odgovor:   […]

5. 07. maja između 12-13 sati, poštar iz pošte u Ustaničkoj,  prošao je ulicom Velizara Kosanovića i u dvorište kuće ubacio paket sa vitaminima bez imena kome pripada. S obzirom da u tom dvoriuštu žive tri penzionera gledalac pita  kome od njih je paket namenjen? (Dragan)

Iz JP Pošte Srbije smo dobili sledeći odgovor:

 

Nadležna služba Pošte Srbije stupila je u kontakt sa gledaocem u cilju dobijanja dodatnih informacija za utvrđivanje svih okolnosti u slučaju koji navodi, nakon čega je utvrđeno da je poklon paket koji pominje lično uručen korisniku kome je bio namenjen.

Takođe, obaveštavamo gledaoce da je Pošta Srbije otvorila specijalnu besplatnu telefonsku liniju u okviru svog Kontakt centra namenjenu samo za davanje informacija u vezi sa isporukom paketa vitamina. Korisnici koji očekuju svoje pakete vitamina, mogu postaviti pitanja svakog radnog dana od 8 do 17 časova i subotom i nedeljom od 8 do 15 časova pozivom na broj 0800 200 802.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Utorak
Pretežno oblačno

Trenutna temperatura 5°C

Pretežno oblačno

Sreda
Oblačno

Max: 7°C
Min: 4°C

Oblačno

Vremenska prognoza za 5 dana