Objavljeno: 13.04.2021. 14:49 Izmenjeno: 13.04.2021. 14:49

Blok 70 – Međublokovske pešačke prelaze nisu ofarbali iako je ekipa bila i ofarbala velike pešačke prelaze što je za pohvalu.Pita kada će i međublokovski prelazi biti ofarbani? (Aleksandar) Iz JP Putevi Beograda su nam odgovorili sledeće: Povodom Vašeg pitanja, koje se odnosi na obnavljanje horizontalne saobraćajne signalizacije na više lokacija u Bloku 70 na […]

Blok 70 – Međublokovske pešačke prelaze nisu ofarbali iako je ekipa bila i ofarbala velike pešačke prelaze što je za pohvalu.Pita kada će i međublokovski prelazi biti ofarbani? (Aleksandar)

Iz JP Putevi Beograda su nam odgovorili sledeće:

Povodom Vašeg pitanja, koje se odnosi na obnavljanje horizontalne saobraćajne signalizacije na više lokacija u Bloku 70 na teritoriji GO Novi Beograd, obaveštavamo Vas sledeće:

Nadzorni organ JP „Putevi Beograda“ izdao je nalog izvođaču radova da se na predmetnim lokacijama obnovi navedena saobraćajna signalizacija u skladu sa zakonskom regulativom.

Beljina, Barajevo – komšija uzurpirao grobnicu, proširio svoje grobno mesto pa nije nemoguće prići grobnom mestu. Prijavili opštini, ali opština dozvolila uzurpatoru da nastavi da širi bez ikakve dozvole ! Kako to da zaustavi ? (Milica)

Iz GO Barajevo su nam odgovorili sledeće:

Komunalna inspekcija GO Barajevo izašli su po prijavi građana i izvršili inspekcijski nadzor iz svoje nadležnosti. Podnosioc prijave biće uključen u upravni postupak u skladu sa Zakonom.

Rakovica, Mile Dimić 4 – Gledalac kaže da je prošle godine predao Srbija gasu zahtev za priključenje gasa, a sad mu traže građevinsku dozvolu za kuću koja je izgrađena 1938 i nema dozvolu jer tada nisu ni postojale ! Pita kako da reši problem? (Božidar)

Beokom je pitanje prosledio Srbijagasu i Ministarstvu rudarstva i energetike i po dobijanju odgovora gledalac će sa istim biti upoznat.

Dr Petra Markovića 26 i Kej Oslobođenja – zvao pre 2-3 godine da se popravi rasveta, ekipa došla i uklonila banderu pa sad nema ni svetla ni bandere. (Zoran)

Iz JKP Javno osvetljenje odgovaraju:

Stub koji je predmet reklamacije se nalazio na veoma nezgodnoj lokaciji.Radi se o lokaciji Dr Petra Markovića 26 (spoj sa ulicom Kej oslobođenja). U prošlosti je više puta udaran, oštećivan  i zbog toga menjan.

Konstatovano je da je svrsishodnije da se on više ne postavlja na predmetnu lokaciju.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Petak
Pretežno oblačno

Trenutna temperatura 6°C

Pretežno oblačno

Subota
Oblačno

Max: 6°C
Min: 3°C

Oblačno

Vremenska prognoza za 5 dana