Objavljeno: 09.04.2021. 08:24 Izmenjeno: 09.04.2021. 08:24

Vojvode Stepe 342 – Gledalac  se javlja zbog buke koju stvaraju automobili koji prelaze preko šahtova. Pita kada planiraju da promene šahtove ?( Radoslav)   Iz JKP Beogradske elektrane su nam odgovorili:   Rekonstrukciju ulice Vojvode Stepe koja je rađena 2015, a obuhvatala je, između ostalog i zamenu magistralnog toplovoda i komora.  Na toplovodnim komorama […]

Vojvode Stepe 342 – Gledalac  se javlja zbog buke koju stvaraju automobili koji prelaze preko šahtova. Pita kada planiraju da promene šahtove ?( Radoslav)

 

Iz JKP Beogradske elektrane su nam odgovorili:

 

Rekonstrukciju ulice Vojvode Stepe koja je rađena 2015, a obuhvatala je, između ostalog i zamenu magistralnog toplovoda i komora.  Na toplovodnim komorama su ugrađeni tipski poklopci firme Radijator-Zrenjanin koji se više ne proizvode (oko 100). Većina poklopaca ne naleže dobro na ram, pa se pri prolazu vozila, preko njih, stvara buka na koju se žale stanari duž ove ulice. Bilo je pokušaja podmetanja gume na spoju poklopca i rama, ali to nije dugoročno rešenje.

Sada je ostalo da radnici “Beogradskih elektrana” sa distributivnog područja Voždovac popravljaju pojedine poklopce i podmeću gumu kako bi se buka malo amortizovala, što je urađeno i u slučaju ovog poklopca.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Subota
Sumaglica

Trenutna temperatura 5°C

Sumaglica

Nedelja
Moguća kiša

Max: 6°C
Min: 4°C

Moguća kiša

Vremenska prognoza za 5 dana