Objavljeno: 09.04.2021. 08:24 Izmenjeno: 09.04.2021. 08:24

Vojvode Stepe 342 – Gledalac  se javlja zbog buke koju stvaraju automobili koji prelaze preko šahtova. Pita kada planiraju da promene šahtove ?( Radoslav)   Iz JKP Beogradske elektrane su nam odgovorili:   Rekonstrukciju ulice Vojvode Stepe koja je rađena 2015, a obuhvatala je, između ostalog i zamenu magistralnog toplovoda i komora.  Na toplovodnim komorama […]

Vojvode Stepe 342 – Gledalac  se javlja zbog buke koju stvaraju automobili koji prelaze preko šahtova. Pita kada planiraju da promene šahtove ?( Radoslav)

 

Iz JKP Beogradske elektrane su nam odgovorili:

 

Rekonstrukciju ulice Vojvode Stepe koja je rađena 2015, a obuhvatala je, između ostalog i zamenu magistralnog toplovoda i komora.  Na toplovodnim komorama su ugrađeni tipski poklopci firme Radijator-Zrenjanin koji se više ne proizvode (oko 100). Većina poklopaca ne naleže dobro na ram, pa se pri prolazu vozila, preko njih, stvara buka na koju se žale stanari duž ove ulice. Bilo je pokušaja podmetanja gume na spoju poklopca i rama, ali to nije dugoročno rešenje.

Sada je ostalo da radnici “Beogradskih elektrana” sa distributivnog područja Voždovac popravljaju pojedine poklopce i podmeću gumu kako bi se buka malo amortizovala, što je urađeno i u slučaju ovog poklopca.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Petak
Slaba kiša

Trenutna temperatura 11°C

Slaba kiša

Subota
Pretežno sunčano

Max: 18°C
Min: 8°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana