Objavljeno: 30.03.2021. 08:13 Izmenjeno: 30.03.2021. 08:13

Gledateljka iz Višnjičke banje, žali se javni prevoz privatnog prevoznika koji ne poštuje red vožnje i tako stvara veliku gužvu na stajalištu u Novom naselju. (Branka)   Iz Sekretarijata za javni prevoz odgovaraju:   Povodom Vašeg pitanja u vezi sa linijama koje saobraćaju kroz naselje Višnjička Banja obaveštavamo Vas da u ovom delu grada saobraćaju tri linije […]

Gledateljka iz Višnjičke banje, žali se javni prevoz privatnog prevoznika koji ne poštuje red vožnje i tako stvara veliku gužvu na stajalištu u Novom naselju. (Branka)

 

Iz Sekretarijata za javni prevoz odgovaraju:

 

Povodom Vašeg pitanja u vezi sa linijama koje saobraćaju kroz naselje Višnjička Banja obaveštavamo Vas da u ovom delu grada saobraćaju tri linije JLPP-a – linija 35 (Novi Beograd /blok 20/-Lešće/groblje/) na kojoj prevoz putnika obavlja Konzorcijum Ariva litas, dok na liniji 35L (Omladinski stadion/ulaz/-Lešće/groblje/) i 202 (Omladinski stadion-Veliko Selo) prevoz putnika obavlja GSP Beograd, pogon Karaburma.

Proverom realizacije rada navedenih linija kroz sistem u upravljačkom centru Sekretarijata, za period od 01.03.2021. do današnjeg dana, utvrđeno je da procenat realizacije polazaka na liniji 35 i 35L iznosi 97,5%, dok na liniji 202 u navedenom periodu iznosi 99,4%, što pokazuje da su skoro svi polasci predviđeni redom vožnje ostvareni.

Takođe, napominjemo da su u prethodnom periodu izvođeni radovi na trasi linije 35, u ulici Bulevar despota Stefana na uglu sa ulicom Dragoslava Srejovića, koji su uticali na odvijanje celokupnog saobraćaja u ovom delu grada, koji je bio značajno usporen, što je sigurno uticalo i na rad ove i drugih linija JLPP-a koje prolaze ovom trasom.

Sekretarijat za javni prevoz, Odeljenje za monitoring i upravljanje (operativno-upravljački centar) će u narednom periodu pojačati kontrolu rada vozila na linijama 35,35 L i 202, a sve u cilju brzog otklanjanja eventualnih nepravilnosti u radu pomenutih linija.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Petak
-

Trenutna temperatura 3°C

-

Subota
Oblačno

Max: 6°C
Min: 3°C

Oblačno

Vremenska prognoza za 5 dana