Objavljeno: 23.03.2021. 08:45 Izmenjeno: 23.03.2021. 08:45

Gledalac pita kada će biti izgrađena kanalizacija u Sremčici? (Vasilije)   Iz Direkcije za GGZ su nam odgovorili sledeće:   Za deo naselja Sremčica koji gravitira Topčiderskom slivu postoji delimično izgrađena kanalizaciona mreža. Istovremeno, završena je izrada tehničke dokumentacije za izgradnju kanalizacije u ulicama Sarićeva i Živka Nedeljkovića dužine oko 550 metara, i u toku […]

Gledalac pita kada će biti izgrađena kanalizacija u Sremčici? (Vasilije)

 

Iz Direkcije za GGZ su nam odgovorili sledeće:

 

Za deo naselja Sremčica koji gravitira Topčiderskom slivu postoji delimično izgrađena kanalizaciona mreža. Istovremeno, završena je izrada tehničke dokumentacije za izgradnju kanalizacije u ulicama Sarićeva i Živka Nedeljkovića dužine oko 550 metara, i u toku je procedura početka prijave radova u navedenim ulicama.

 

Za deo naselja koji gravitira Ostružničkom slivu urađen je Generalni projekat vodovoda i kanalizacije za Ostružnički podsistem, kojim je predviđeno da se kroz izmene Plana generalne regulacije odrede lokacije za pogone za preradu otpadnih voda, kako bi se stvorili uslovi da se otpadne vode sa ove teritorije odvedu do budućeg postrojenja za prečišćavanje ,,Ostružnica”, a zatim da se ispuste u Savu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Nedelja
Pretežno oblačno

Trenutna temperatura 4°C

Pretežno oblačno

Ponedeljak
Jak vetar

Max: 8°C
Min: 4°C

Jak vetar

Vremenska prognoza za 5 dana