Objavljeno: 12.03.2021. 08:47 Izmenjeno: 12.03.2021. 08:47

Leštane, ul.Save Kovačevića – trenutno prolazi  novi vod(radi se trenutno). Neće da im priključe vodu, zato što tu navodno ne prolazi projekat, nego prolazi Maršala Tita ulicom ali do Kapije Vir. Nemaju vodu 5 godina, a iz vodovoda nemaju razumevanja. Ako postoji neka mogućnost da se povežu na taj vod, pošto su priključeni na cevi […]

Leštane, ul.Save Kovačevića – trenutno prolazi  novi vod(radi se trenutno). Neće da im priključe vodu, zato što tu navodno ne prolazi projekat, nego prolazi Maršala Tita ulicom ali do Kapije Vir. Nemaju vodu 5 godina, a iz vodovoda nemaju razumevanja. Ako postoji neka mogućnost da se povežu na taj vod, pošto su priključeni na cevi iz 1919. (Goran)

 

Iz JKP BVK su nam odgovorili sledeće:

 

Radovi na polaganju nove vodovodne mreže se izvode prema usvojenoj projektnoj dokumentaciji i građevinskoj dozvoli. Predmetni objekat se nalazi van usvojene trase projektovanog cevovoda i ugovorenih radova.

Nakon izgradnje novog cevovoda, postojeći cevovod DN200 sa kog se snabdeva predmetni potrošač, će biti deo novog pravca snabdevanja vodom – magistralni pravac Makiš Mladenovac. Završetkom planiranih radova, svi potrošači sa novoizvedenog i postojećih cevovoda u Leštanima, Vinči i delu Kaluđerice će dobiti pouzdano i kontinualno vodosnabdevanje.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Četvrtak
Delimično oblačno

Trenutna temperatura 4°C

Delimično oblačno

Petak
Moguća kiša

Max: 6°C
Min: 4°C

Moguća kiša

Vremenska prognoza za 5 dana