Objavljeno: 12.03.2021. 08:43 Izmenjeno: 12.03.2021. 08:43

1.Gledalac pita zašto OKO sokolovo ne prolazi ulicom Tošin bunar !? (Zvonko)   Iz Sekretarijata za poslove komunalne milicije su nam odgovorili sledeće:   U vezi Vašeg podneska, upućenog Sekretarijatu za poslove komunalne milicije, u kojem novinar „Studija B“, postavlja pitanje vezano za snimanje nepropisnog parkiranja vozila u ulici Tošin bunar, obaveštavamo Vas da komunalni […]

1.Gledalac pita zašto OKO sokolovo ne prolazi ulicom Tošin bunar !? (Zvonko)

 

Iz Sekretarijata za poslove komunalne milicije su nam odgovorili sledeće:

 

U vezi Vašeg podneska, upućenog Sekretarijatu za poslove komunalne milicije, u kojem novinar „Studija B“, postavlja pitanje vezano za snimanje nepropisnog parkiranja vozila u ulici Tošin bunar, obaveštavamo Vas da komunalni milicionari, u skladu sa ovlašćenjima propisanim Zakonom o komunalnoj miliciji („Službeni glasnik RS“, broj 49/19) i Odlukom o komunalnoj miliciji („Sl. list grada Beograda“ br. 101/2019) preduzimaju mere u cilju sprečavanja nepropisnog parkiranja.

 

Kamerama sistema „Oko sokolovo“, konstatuju se, a zatim i sankcionišu, svi prekršaji nepropisnog parkiranja vozila u ulicama koje su pokrivene ovim sistemom video nadzora, čiji spisak je objavljen na sajtu grada Beograda www.beograd.rs. U budućnosti je svakako u planu proširenje spiska ulica u kojima će se ova vozila kretati u cilju konstatovanja prekršaja nepropisnog parkiranja kao i drugih prekršaja iz oblasti komunalnog reda.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Utorak
Delimično oblačno

Trenutna temperatura 5°C

Delimično oblačno

Sreda
Promenljivo oblačno

Max: 7°C
Min: 2°C

Promenljivo oblačno

Vremenska prognoza za 5 dana