Objavljeno: 03.03.2021. 09:12 Izmenjeno: 03.03.2021. 09:12

Braće Jerković 81 – Gledalac kaže da već dva meseca zove kao  predsednik zgrade Gradsko stambeno zbog prokišnjavanja krova ali mu se  niko ne javlja. Pita kada će se problem rešiti i zašto Gradsko  stambeno ne prima stranke jer na drugi način ne može doći do njih?   Iz JP Gradsko stambeno su nam odgovorili […]

Braće Jerković 81 – Gledalac kaže da već dva meseca zove kao  predsednik zgrade Gradsko stambeno zbog prokišnjavanja krova ali mu se  niko ne javlja. Pita kada će se problem rešiti i zašto Gradsko  stambeno ne prima stranke jer na drugi način ne može doći do njih?

 

Iz JP Gradsko stambeno su nam odgovorili sledeće:

 

Povodom pitanja koje ste nam uputili, obaveštavamo Vas da su stručne službe preduzeća izvele radove i rešile problem, o čemu je upravnik obavešten.

Inače, korisnici nas mogu kontaktirati putem pozivnog centra, besplatnim pozivom na broj 0800 200 011.

Osim toga, mogu nas kontaktirai i elektronskom poštom na adresu jpgs@stambeno.com ili na adresu elektronske pošte (sve adrese su na sajtu) bilo koje radne jedinice na koje mogu doći i lično utorkom, sredom ili četvrtkom između 10 i 12 časova. Sa strankama se dakle radi,skraćeno, u skladu sa preporukama nadležnih, a u cilju očuvanja zdravlja i zaposlenih i samih stanara.

Osim toga, stanari mogu lično doći i u Centar za komunikaciju sa korisnicima u Danijelovoj 32 na Voždovcu i to ponedeljkom i četvrtkom od 7,30 do 15,30 sati uz prethodno zakazivanje putem pozivnog centra na broj 0800 200 011, a petkom bez zakazivanja između 10 i 12 časova.

Postoji i posebno odeljenje za komercijalne poslove koje radi sa profesionalnim upravnicima i prima ih svakog radnog dana od 7,30 do 15,30 u direkciji preduzeća u Danijelovoj broj 33.

Dodatne informacije stranke uvek mogu dobiti putem pozivnog centra.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Ponedeljak
Umerena kiša

Trenutna temperatura 14°C

Umerena kiša

Utorak
Poslepodnevni pljuskovi

Max: 22°C
Min: 14°C

Poslepodnevni pljuskovi

Vremenska prognoza za 5 dana