Objavljeno: 28.07.2016. 10:05 Izmenjeno: 28.07.2016. 10:05

  Voždovac, Ul. Skendera Kulenovića 4 – gledateljka se žali da je rampa, koju je prošle godine postavila opština, isuviše strma i pita zašto nije urađena kako treba, iako je bila angažovana i komisija.   Ista gledateljka javljala se više puta ove godine (8. i 14 jula) – ali i 28. septembra 2015, kada smo […]

 

Voždovac, Ul. Skendera Kulenovića 4 – gledateljka se žali da je rampa, koju je prošle godine postavila opština, isuviše strma i pita zašto nije urađena kako treba, iako je bila angažovana i komisija.

 

Ista gledateljka javljala se više puta ove godine (8. i 14 jula) – ali i 28. septembra 2015, kada smo preneli odgovor GO Voždovac da je rampa u naselju Braće Jerković urađena po projektnoj dokumentaciji + 3 fotografije, koje smo dobili od opštinske službe.

U međuvremenu (od poslednjeg javljanja gledateljke) dobili smo i odgovor JP „Gradsko stambeno“:

Obaveštavamo Vas da se upravo stanarka koja se Vama obratila istim povodom obraćala i našem preduzeću 11.09.2013. godine sa zahtevom za ugradnju rampe za osobe sa invaliditetom. Pomenuti zahtev nije bio overen pečatom predsednika Skupštine stambene zgrade, ali su naše ekipe ipak izašle na teren i 2. oktobra 2013. godine odgovorili smo podnosiocu zahteva da ne postoje tehnički uslovi za izradu predmetne rampe, po Pravilniku o tehničkim standardima pristupačnosti („Sl. glasnik RS“ br. 19/2012). Shodno tome, nismo u mogućnosti da izađemo u susret zahtevu naše sugrađanke i rešimo njen problem, jer za to nisu ispunjeni kako zakonski, tako ni bezbednosni uslovi. U skladu sa svim navedenim, mi nismo postavili predmetnu rampu i ne možemo da odgovaramo za zakonitost postupaka drugih institucija ili pojedinaca.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Utorak
Vedro

Trenutna temperatura 22°C

Vedro

Sreda
Pretežno sunčano

Max: 28°C
Min: 15°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana